Anbud för överfarter till Access Akçaray stoppar

Anbud gjordes för de övre grindarna som ger tillgång till akcaray-stoppen
Anbud gjordes för de övre grindarna som ger tillgång till akcaray-stoppen

Kocaeli Metropolitan Municipality, som underlättade transporten genom att tillhandahålla Akçaray-spårvagnslinjen till medborgarnas service, började arbetet för att gågången passerade bredvid Sekapark-spårvagnshållplatsen. Den här gången gjorde Metropolitan Municipality ett anbud för byggandet av en övergångsställe för fotgängare bredvid spårvagnshållplatserna för Congress Center och Education Campus i Sekapark. Totalt kommer 3 gångvägar att byggas med Sekapark Tram Stop-överfart, vars arbete har påbörjats.

Två övre krossningar kommer att göras


En av de överfarter som ska byggas intill kongresscentret och spårvagnshållplatserna för utbildningscampus är 63.40 meter långa, 3.35 meter breda och den andra 43.85 meter långa och 3.35 meter breda. Webbplatsen kommer att levereras inom 10 dagar efter det att det specifika specifikationskontraktet har undertecknats. Båda gångvägarna planeras slutföras inom 180 kalenderdagar.

13 FÖRETAGET ERBJUDET

Anbudet för två övergångar för fotgängare hölls i Metropolitan kommuns huvudservicebyggnad tisdagen den 12 maj kl 14.30:13. I det anbud där 4 företag deltog kom det lägsta budet från Meter Energy Construction med 960 miljoner TL 7, medan det högsta budet kom från Oğuzata İnşaat med 389 miljoner TL XNUMX tusen.

FÖRETAG ERBJUDANDE
Meter Energy Contracting Construction 4 miljoner 960 tusen TL
Helka Construction Company 5 miljoner 71 tusen TL
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 miljoner 395 tusen TL
Hulusi Özay 5 miljoner 914 tusen TL
Emay Architecture 5 miljoner 929 tusen TL
Sya Infrastructure Construction 6 miljoner 207 tusen TL
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 miljoner 282 tusen TL
Atlasbk Construction 6 miljoner 460 tusen TL
İlkgün Construction 6 miljoner 513 tusen TL
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Construction 6 miljoner 565 tusen TL
Dilşad Mining Map Construction, Ahmet Aydın 6 miljoner 570 tusen TL
Gürtur Construction, Cihan Üregen 6 miljoner 889 tusen TL
Oğuzata Construction 7 miljoner 389 tusen TL


Var den första att kommentera

Yorumlar