80% av Kastamonu kabelbilsprojekt är slutfört

% av kastamonu-kabelbilsprojektet är slutfört
% av kastamonu-kabelbilsprojektet är slutfört

Kastamonu borgmästare Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, som svarade på frågorna från Istanmonu TV-sändning på Gönül Geography, svarade på frågorna från İstamonu-redaktören i chef Hüseyin Karadeniz. Vidinlioğlu sa att kabelbilsprojektet är en dolk fast på båda sidor om Kastamonu.


Med uppgift om att han tycker att linbana-projektet är fel, sa borgmästare Vidinlioğlu: ”Om linbanan var i min tid, skulle jag inte närma sig T-linbanan. Men vi hittade det i linbanan. Jag ser linbanan som en dolk fastnat på två sidor av Kastamonu. Om du kan ta linbanan upp till flygplatsen i Turkiet Ilgaz tid det placerar våra medborgare var som helst då blir det meningsfullt. Det är ingen mening att komma från slottet till tornet. Du kommer inom 2 minuter till fots. Sedan fågelperspektiv, du bara tittar på taken, du ser inte staden inne, det är rätt. Därför är linbanan inte riktigt meningsfull och tiden är inte lämplig för struktur. Men i genomsnitt cirka 15 procent har slutförts, men vi hittade alla ett ropeway-projekt med rep och hytter. Detta har också en driftskostnad. Det finns ingen anledning att gå in i politik i detta ämne, med ett projekt på 80 procent slutfört. De två sidorna av staden kommer att samlas. Du kommer från slottet och du reser från slottet till tornet. I genomsnitt är det belopp som hittills betalats cirka 80 och ett halvt, vilket redan är 55 tusen av KUZKA. Cirka 200 miljoner betalningar gjordes av kommunen. Det finns ett mycket mer antal som vi måste betala tillbaka. "Var den första att kommentera

Yorumlar