Transmissionssysteminstallation med kommunikation om Tecer-Karagöl-Kangal Line Anbudsresultat

tecer karagol coil line kommunikation och transmissionssystem installation anbudsresultat
tecer karagol coil line kommunikation och transmissionssystem installation anbudsresultat

Tecer-Karagöl-Kangal Line Kommunikation, signal, energi och fiberoptiska läggning och överföringssystem Installation


2019 företag har lämnat in anbud till Tecer-Karagöl-Kangal Line Tender of the Turkish State Railways Management (TCDD), med anslag till anslutning till kommunikation, signal, energi och fiberoptiska läggnings- och överföringssystem, med ungefärliga kostnader för 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA İNŞAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI vann anbudet med ett bud på 9 TL. 14.411.250,00 företag som deltar i anbudet lämnade in under gränsvärdet.

Anbudet omfattar kommunikationssystem, signal-, energi- och fiberoptiska läggnings- och överföringssysteminstallationsarbeten för Tecer-Karagöl-Kangal-linjen. Arbetets varaktighet är 540 (femhundra och fyrtio) kalenderdagar från platsleveransen.Var den första att kommentera

Yorumlar