TCDD Personbostadsvagnar mottagna

tcdd personbostadsvagnar mottogs
tcdd personbostadsvagnar mottogs

Personbostadsvagnarna, som tillverkades av det 7: e regionala direktoratet TCDD Afyonkarahisar för att tillgodose bostads- och vilovärden hos järnvägsunderhållstjänster, väg- och byggmaskinoperatörer, mottogs.

TCDD Afyonkarahisar 7. Regionchef Adem Sivri; ”TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş., för att tillgodose bostads- och viloläget hos väg- och byggmaskinoperatörer som utför underhåll och reparationer på järnvägslinjerna. Personalen vilande vagnar som har tillverkats i vår region har tagits emot. På personbilsfordon som finns på Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar-webbplatsen har vi undersökt med järnvägsunderhåll Afyonkarahisar filialchef Ali Aydın, järnvägsunderhållstjänstchef Teksin Geldi, vägmekanisk verkstadschef och vägunderhållschef, generator, luftkonditionering, tvättmaskin, spis för komfort för användarpersonalen. , termosifon etc. De befintliga bilarna för personalboende förväntas skapa tillfredsställelse och motivation för personalen. ” använda uttryck.

Demiryol-iş Afyonkarahisar avdelningschef Ali Aydın uttalade också att arbetare för väg- och anläggningsutrustning arbetar hängiven från sina hem, och för dessa anställda, TCDD 7: e regionchef Adem
Han tackade Sivri.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Armin

sohbet

1 Kommentar

  1. Det fanns inget behov av att producera nya vagnar för den administrativa takten. onödiga utgifter ... pengar för många nya kommersiella bilar

Yorumlar