TCDD Personbostadsvagnar mottagna

tcdd personbostadsvagnar mottogs
tcdd personbostadsvagnar mottogs

Personbostadsvagnarna, som tillverkades av det 7: e regionala direktoratet TCDD Afyonkarahisar för att tillgodose bostads- och vilovärden hos järnvägsunderhållstjänster, väg- och byggmaskinoperatörer, mottogs.


TCDD Afyonkarahisar 7. Regionchef Adem Sivri; “TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş. Personalen vilande vagnar som har tillverkats i vår region har tagits emot. I personbostadsbilarna i Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar-fältet undersökte vi med järnvägsunderhållet Afyonkarahisar filialchef Ali Aydın, järnvägsunderhållstjänstchef Teksin Geldi, vägmekanisk verkstadschef och vägunderhållschef, generator, luftkonditionering, tvättmaskin, spis för komfort för användarpersonalen. , termosifon etc. De befintliga bilarna för personalboende förväntas skapa tillfredsställelse och motivation för personalen. ” använda uttryck.

Demiryol-iş Afyonkarahisar avdelningschef Ali Aydın uttalade också att arbetare för väg- och anläggningsutrustning arbetar hängiven från sina hem, och för dessa anställda, TCDD 7: e regionchef Adem
Han tackade Sivri.

Den här bildspelet kräver JavaScript.1 Kommentar

  1. Det fanns inget behov av att producera nya vagnar för den administrativa takten. onödiga utgifter ... pengar för många nya kommersiella bilar

Yorumlar