Istanbul Airport Metro Car Inköp Anbud Resultat

Resultatet för anbud från Istanbul flygplats tunnelbana
Resultatet för anbud från Istanbul flygplats tunnelbana

Transport- och infrastrukturministeriet köpte 176 tunnelbilar från Kina för tunnelbanan i Istanbul flygplats. Leverans av alla tunnelbilar kommer att slutföras i slutet av 2022.


Resultatet av anbudet från "Istanbul New Airport Metro Line 26 Metro Vehicles Supply and Commissioning Work" från Ministeriet för transport och infrastruktur generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar, den 2019 december 176, tillkännagavs. Det kinesiska anbudet CRRC Zhuzhou Locomotive Co., som är den enda giltiga anbudsgivaren, tilldelas anbudet. Ltd. Representation i Turkiet har krävt 1 miljard 545 miljoner 280 tusen TL.

Enligt anbudsspecifikationerna kommer leveransen av 176 fordon att vara klar på 32 månader. Leverans av de första tio tågenheterna kommer att slutföras inom 10 månader enligt villkoren för tidig leverans. Den första leveransen kommer att börja med två uppsättningar tåg. Under den 11: e månaden kommer ytterligare 2 tåguppsättningar att levereras och de återstående fyra tåguppsättningarna kommer att levereras i slutet av den 10: e månaden. Leveransen av 4 tåguppsättningar kommer att slutföras på 11 månader. Tillhandahålls av CRRC Zhuzhou Locomotive kommer leveransplatsen och produktionsvillkoren för den 4: e tågsatsen och några av fordonen att bytas av transportministeriet.

Entreprenören kommer att slutföra leverans, installation och driftsättning av all underhåll och reparationsutrustning senast den 23: e månaden. Arbetet löper ut den 28 december 2022.Var den första att kommentera

Yorumlar