Yenimahalle-Şentepe linbanelinje har tillfälligt stängts under Coronavirusåtgärder!

Linbanan stannade i Ankara på grund av koranavirus
Linbanan stannade i Ankara på grund av koranavirus

Kabeltrafik stoppad i Ankara på grund av Corana Virus !; Efter koronavirus som uppstod i Wuhan, Kina, vidtog man också stränga åtgärder i Ankara.


Ankara Metropolitan Municipality borgmästare Mansur Yavaş uttalade på sitt sociala mediekonto, "Vi har tillfälligt stängt vår linbanelinje på grund av minskningen av antalet passagerare per dag och det faktum att stugorna inte är lämpliga för att upprätthålla socialt avstånd. Han förklarade att transporten med linbana stoppades.

Ankara Metropolitan Municipal borgmästare Mansur Yavaş sade i ett uttalande, ”Mina kära medborgare; Vi stänger tillfälligt vår linbanelinje på grund av minskningen av antalet passagerare per dag och det faktum att hytterna inte är lämpliga för att upprätthålla socialt avstånd. För att förhindra avbrott i transporten har våra två bussar med bälgar börjat betjäna. ” använda uttryck.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar