Vi kommer att lyckas tillsammans!

vi kommer att lyckas tillsammans
vi kommer att lyckas tillsammans

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) President Ekrem Imamoglu sade "vi kommer att lyckas tillsammans", han bjöd inbor i Istanbul, särskilt äldre medborgare, att stanna i sina hem. Generaldirektoratet för IETT skrev också ordens ord på bussarna: Vi kommer att lyckas tillsammans!


Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), flyttade till centralbyggnaden i Saraçhane för att fortsätta sitt arbete efter evenemanget som han höll i Üsküdar vid middagstid. Imamoglu kom efter möten med sin personal via telekonferensmetod över kamerorna. İmamoğlu gav viktiga meddelanden till befolkningen i Istanbul i sin direktsändning från konton på sociala medier och İBB TV. ”Idag åkte jag till Üsküdar utan att meddela någon att se en mycket viktig investering av İSKİ för Üsküdar på plats. Även om gatorna var mer avskilda än någonsin fanns det fortfarande betydande människor. Det här är helt fel. Gör inte det här. Sitt på din balkong. Öppna dina fönster, ventilera ditt hem. Vi sätter varandra under ett stort hot genom att gå ut, särskilt genom att koncentrera massområden. Särskilt mina medborgare över 60 år; vänligen lyssna på våra ord. "

"BARN, jag förutser att du är uttråkad hemma"

”Även kära barn; Jag antar att du är uttråkad hemma. Naturligtvis har du rätt att spela spel, men låt oss inte försumma våra lektioner. Låt oss läsa en hel del böcker. Låt oss inte krama våra mormor och morföräldrar på ett tag. Detta är mycket viktigt för både dig och deras hälsa. Vi vill att du inte ska bli upprörd idag. Vi sa: "Vi kommer att lyckas tillsammans." Att lyckas tillsammans; vi måste arbeta tillsammans, vi måste sträva tillsammans. Ja, Mina medborgare som har åldrats ett tag kommer att uttråkas hemma. Men vad som händer, låt oss inte uppröra dessa dagar, låt oss ta maximal försiktighet. För tillfället var du hemma. Jag älskar er alla. Gud välsigne oss alla. Jag kysser dina händer, våra äldste. Hälsningar och kärlek till er alla. Jag tror att mina meddelanden mottogs till ungdomen. Killar, jag kysser er alla genom ögonen. Jag önskar er alla en hälsosam dag. Vi kommer att lyckas tillsammans. ”

İETT Generaldirektorat för verksamhet, som har vidtagit åtgärder efter meddelandet från İBBs president Erkem İmamoğlu: s "vi kommer att lyckas tillsammans", har publicerat meddelandet "Vi kommer att lyckas tillsammans" på pedimenterna av bussarna i dess flottor. Ansökan kommer att utvidgas i privata offentliga bussar över tiden.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar