TÜVASAŞ är den obestridda ledaren för järnvägssektorn

är den obestridda ledaren för järnvägssektorn i tuvas
är den obestridda ledaren för järnvägssektorn i tuvas

Turkiska transport-Sen Sakarya grenspresident Ali Azem Fındık besökte den turkiska unionen för kammare för hantverkare och hantverkare (SESOB) för att utbyta åsikter om de möjliga effekterna av TÜVASAŞs förlust av status och dess inkludering i TÜRASAŞ. Han träffade Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, som gav information till pressen efter mötet, sa: ”Som Turkish Transportation-Sen tror vi att TÜVASAŞ inte kan tolerera förlusten av status, och att vi tror att resultatet för TÜVASAŞ kan ändras genom att ge enhet och solidaritet med alla politiker, icke-statliga organisationer och Sakarya People. vi har nämnt många gånger tidigare.

I detta sammanhang; Som Türk İletişim-Sen började vi utbyta idéer om TÜVASAŞs beslut genom att besöka ledarna för de icke-statliga organisationerna i Sakarya. Vid vårt första stopp, TC Sakarya Union of Chambers of Hanters and Craftsmen (SESOB), Mr. Vi träffade president Hasan Alişan. Vi höll diskussioner om de negativa effekterna av att förlora vinsterna av TÜVASAŞs nuvarande huvudkontorsstatus på Sakarya-handlarna och därefter om den negativa dominoeffekten på staden.

Sec. Vi presenterade Alişan med en fil på TÜVASAŞ. Enligt uppgifterna från 2019 uppgav vi att TÜVASAŞ: s leverans från Sakarya är 98 miljoner TL. Vi har sagt att med starten av serieproduktionen av 56 Set Milli Tren är det uppenbart att dessa inköp kommer att öka golv och golv. TÜVASAŞ är den obestridda ledaren inom järnvägssektorn. Vid insisterande i denna sammanslagning som kallas TÜRASAŞ måste taket vara TÜVASAŞ.

SESOB President Mr. Hasan Alişan: ”Allt som återstår är TÜVASAŞ. Vi tolererar inte heller detta. Du är en regeringstjänsteman. Åtminstone kommer du att vara skadlig från denna formation. Sakarya Tradesmen and Craftsmen kommer dock att drabbas mest av denna negativitet. Därför ska du inte tvivla på att vi kommer att stödja din ärade kamp för att skydda TÜVASA: s huvudkontorsstatus på varje plattform. ” Han uttryckte sitt stöd.

O


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar