Turkiets Land Stop Flight Number stiger till 68

Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antal Yuksel edi
Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antal Yuksel edi

Från 19 stoppas flyg till 17.00 länder som en del av den nya typen av coronavirus (Kovid-46). Således har antalet länder som Turkiet stop flyg kommer att öka till 68.


Den nära Turkiets flygtrafik med det nyligen fattade beslutet av 68 länder kommer att ske enligt följande: Tyskland, Angola, Österrike, Azerbajdzjan, Bangladesh, Belgien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Algeriet, Djibouti, Tchad, Tjeckien, Kina, Danmark, Dominica, Ecuador, Ekvatorial Guinea, Marocko, Elfenbenskusten, Filippinerna, Finland, Frankrike, Guatemala, Sydkorea, Georgien, Indien, Nederländerna, Irak, Iran, Irland, Spanien, Sverige, Schweiz, Italien, Kamerun, Kanada, Montenegro, Kazakstan, Kenya, TRNC, Colombia , Kosovo, Kuwait, norra Makedonien, Lettland, Libanon, Ungern, Egypten, Mongoliet, Moldavien, Mauretanien, Nepal, Niger, Norge, Uzbekistan, Panama, Peru, Polen, Portugal, Slovenien, Sri Lanka, Sudan, Saudiarabien, Taiwan, Tunisien, Ukraina, Oman och Jordanien.

ensidiga beslut att upphöra med flyg till Turkiet för närvarande fält med Ryssland, Qatar och antalet länder som trafikavtal avbryts luft med Libyen har nått 71 totalt.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar