Turkiet Statistik Institute 9 Kontraktsanställda att göra inköp

kalkon statistikagenturavtal måste göras dator personal lärd
kalkon statistikagenturavtal måste göras dator personal lärd

Turkiet Statistiska Institute of Information Technology som ska användas på heltid till förfogande för avdelningen, baserat på tillägg av dekret nr 375 lagdekret artikel 6 i 31/12/2008 daterad och 27097 numrerade officiella tidningen "storskaliga Information om offentliga institutioner I enlighet med den åttonde artikeln i förordningen om principer och förfaranden för anställning av kontrakterad IT-personal i transaktionsenheter kommer 8 (nio) kontrakterade IT-personal att rekryteras.


Vid valet av kandidater för att ta den muntliga tentamen som hålls av vår byrå; 2018 eller 2019 Public Personnel Selection Examination (KPSS) P3-poäng och en examensprövning på främmande språknivå (YDS / e - YDS) som är giltiga på engelska eller motsvarande prov på främmande språk som accepterats av Higher Education Council på detta språk kommer att tas som grund. (Resultatsdokument för främmande språk är giltiga i 5 år om inte giltighetsperioden anges i dokumentet.) Kandidater kan endast ansöka om ett av de tillkännagivna tjänsterna.

Program, Turkiet Statistik Verkets webbplats www.tuik.gov.tr. adress hittade Job Formulär är fullständig och korrekt sätt efter fyllning tillsammans med övriga handlingar senast 30/03/2020 dag i slutet av övertid för att (18:00) tills Turkiet Statistik Institution State Quarter Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministry Çankaya / ANKARA finns på Turkiet Statistik Institution, som ska lämnas in till personalavdelningen eller till den adress som anges i ansökningstidens utgång kommer att göras via e-post. Ansökningar som kommer efter detta datum på grund av förseningar i e-post och andra orsaker, och de som skickar in saknade dokument eller osignerade formulär för arbetsbegäran kommer inte att utvärderas.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar