Strikt kontroll av kollektivtrafik i städer och intercity i Şanlıurfa

Sanliurfada strikt kontroll av stads- och intercity-transporter
Sanliurfada strikt kontroll av stads- och intercity-transporter

Medan Şanlıurfa Metropolitan Municipality-team fortsätter sin desinficeringsverksamhet i hela provinsen, polisteamen i Metropolitan Municipality; den här gången efter restaurang, restaurang och bageriinspektioner, inre stad och intercity
initierade strikt implementering av persontransportfordon.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality arbetar intensivt med principen "Ingen panik, det finns en åtgärd" över hela staden mot Corona Virus (COVID-19). Å ena sidan gör storstadsgrupperna desinfektionsundersökningar i hela provinsen, medan polisteamen i Metropolitan Municipality fortsätter sin strikta praxis inom ramen för besluten från inrikesministeriet och provinshygienekommittén.

Fortsätter sina dagliga rutinrestauranger, restauranger och bageriinspektioner sedan de föregående dagarna varnade Metropolitan Police bilförare och medborgare genom att skapa kontrollpunkter i många områden där transporten var intensiv.

METROPOLITAN GÖR INTE MÖJLIGHETEN FÖR MENNINGSHÄLSA

Genom att utvärdera alla detaljer i staden, på perifera vägar och på bussterminaler för mellanvägar, som kollektivtrafik i staden, kollektivtrafik för distrikten och kollektivtrafik mellan staden, meddelade Metropolitan Police de senaste åtgärderna vidtagna för både förare och passagerare.

Inom ramen för åtgärderna kommer alla typer av kollektivtrafikfartyg att transportera passagerare upp till hälften av sin nuvarande kapacitet. Rättsliga åtgärder kommer att vidtas inom ramen för lagen för företag som inte följer dessa frågor eller för förare av privatpersoner.

ENKEL MÅL: MÄNNISK HÄLSA

Det enda syftet med Metropolitan Police, som ger information om ämnet för medborgarna i fordon vid ansökan, är att genomföra studier fokuserade på människors hälsa utan att ge plats. I tillkännagivandet från Metropolitan Police som varnar förare och medborgare i ämnet, ”I denna process utvärderar vi de metoder som kan utgöra en fara för människors hälsa ännu närmare. Vi vill att alla våra medborgare ska följa dessa regler för sig själva och samhället. ”

Metropolitan Police fortsätter sin praxis på samma sätt i de kommande processerna.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar