Corona Virus Barrier till 2,3 miljarder kinesiska soldater på YSS Bridge

koronavirushinder för miljarder dollar äldre i yss bridge
koronavirushinder för miljarder dollar äldre i yss bridge

Coronavirusutbrott i Kina på grund av upphörandet av flygningar mellan Turkiet Yavuz Sultan Selim Bridge tas från kinesiska banker för den planerade refinansiering på $ 2,3 miljarder har orsakat att skjuta upp lånet. Kinesiska bankirer och företagstjänstemän kan inte träffas ansikte mot ansikte på grund av resrestriktioner för att förhindra spridningen av utbrottet.


Epidemin av koronaviruset som skakade världen orsakade också en försening av refinansieringslånet på 2,3 miljarder dollar som planerades att köpas från kinesiska banker för Yavuz Sultan Selim Bridge i Bosphorus.

Refinansiering försöker stänga ett tidigare använt lån med ett annat banklån med räntor som anses vara mer fördelaktiga.

Enligt nyheten om att Bloomberg är baserat på källor nära ämnet, förhandlades förhandlingarna mellan den turkiska partneren IC Investment Holding och den kinesiska köpmänniskgruppen, som har en andel på 51 procent, och kinesiska banker stördes på grund av epidemin.

Det föreslogs att förhandlingarna, som var planerade att avslutas i april, kan komma att hänga efter april.

FLYTTFÖRBUD

Det uppgavs att förhandlingarna mellan de konsortiumtjänstemän som inrättades med de kinesiska bankirerna för Yavuz Sultan Selim skjutits upp på grund av resebegränsningarna mellan de två länderna på grund av koronaviruset och att det bara var möjligt att träffas online.

IC Investment Holding och dess italienska partner Astaldi fick ett 2013-årigt lån 9 för byggandet av Yavuz Sultan Selim Bridge. Konsortiet förhandlar om ett sjuårigt refinansieringslån med banker under ledning av kinesiska banker ICBC och Bank of China.

Bank of China och IC Yatırım lämnade frågor om frågan obesvarade.

Chinese China Merchants Group förvärvade en majoritetsandel på 688,5 procent i företaget som opererade bron med en uppgång på 51 miljoner dollar. Det kinesiska företaget köpte 33 procent av italienska Astaldi och 18 procent av IC Investment.

Med Yavuz Sultan Selim Bridge, som lanserades 2016, hade statskassan garanterat ett valutapass.

År 2019 avslöjades att beloppet som ska betalas av statskassan var 3 miljarder TL. (TALESMAN)


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar