Kahramanmaraş flygplats och busshållplatser desinficerade

Kahramanmaras flygplats och busshållplatser desinficerade
Kahramanmaras flygplats och busshållplatser desinficerade

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality desinficerade busshållplatserna och flygplatsen som används av medborgarna i hela staden.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsätter att arbeta med sprutning och desinfektion intensivt inom ramen för förebyggandet av koronovirusutbrott. Avdelningsteamen för Metropolitan Municipality Transportation Services avslutade desinficerings- och desinficeringsarbeten vid busshållplatserna som finns tillgängliga i hela staden.

Å andra sidan har desinficerings- och desinfektionsarbeten på Kahramanmaraş flygplats och bussterminal, som betjänar passagerare utanför staden, avslutats av lagen från direktoratet för miljöhälsa och sprutning i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality. Teamen från Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsätter sin desinficeringsverksamhet i hela staden.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar