Järnvägar utrustar tågstationer med turkiska flaggor

järnvägar utrustade tågstationer med turkiska flaggor
järnvägar utrustade tågstationer med turkiska flaggor

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), transport och järnvägsstationen och alla stationer över 33 länder på uppdrag av soldater dödades på order av ministeriet för infrastruktur, som var utrustad med en turkisk flagga.


Med instruktioner från transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan var alla landets stationer och stationer utrustade med turkiska flaggor. ”Vi bjuder våra hjältar som offrar sina liv för flaggan med evighet med våra flaggor,” sa Ali İhsan Uygun, chef för det turkiska statliga järnvägsföretaget.

I uttalandet från TCDD: ”Vi faller martyrer, vi släpper inte flaggan. Vi utrustar våra stationer över hela vårt land med våra flaggor till minne av vår hjälte Mehmetçi, som var martyr för uppkomsten av vår härliga flagga. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar