Inrikesministeriet rekryterar 15 assistentexperter

ministeriet för icis
ministeriet för icis

Personal kommer att rekryteras till de 15 biträdande personalen för inrikesfrågor som är lediga i klassen General Administration Services i den centrala organisationen för inrikesministeriet, mellan 03-05 juni 2020 i Ankara.

VILLKOR FÖR DELTAGANDE I MUNTLIGT EXAM


1 - För att uppfylla villkoren som anges i artikel 657 A i tjänstemänslag nr 48,

2 - Att ha avslutat en av fakulteterna för juridik, politisk information, ekonomi, företagsekonomi, ekonomi och administrativa vetenskaper som tillhandahåller minst fyra års grundutbildning eller en av de nationella och internationella utbildningsinstitutionerna vars likvärdighet accepteras av rådet för högre utbildning,

3 - Att inte vara äldre än trettiofem från den första dagen i januari det år då ingången (muntlig) examen hålls (de som är födda efter 01/01/1985),

4 - Efter att ha fått minst 2018 eller fler KPSS-poäng från ÖSYM under 2019 - 32 med poängen "Public Personal Selection Exam KPSSP70", för att vara bland 60 sökande med högsta poäng (60 kandidater med samma poäng som den XNUMX: e kandidaten) emot).

För detaljer om annons KLICKA HÄR


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar