Hygienmobilisering från parker till kollektivtrafikfordon i Başkent

hygienmobilisering från parker till kollektivtrafikfordon i huvudstaden
hygienmobilisering från parker till kollektivtrafikfordon i huvudstaden

I huvudstaden fortsätter Metropolitan Municipality att kämpa mot epidemier. Desinficerings- och steriliseringsarbete utförs i många punkter från järnvägssystem till bussar, från AŞTİ till Metropolitan Municipality-servicenheter, från rekreationsområden till byggnader för icke-statliga organisationer. Medan desinficeringsarbeten fördubblats med krisskrivbordet som inrättades av Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, började torra luftmetoden (pulvariseringsmetoden) användas speciellt för att avlägsna bakterier och virus från ANKARAY, Metro, Cable Car och bussar.


Ankara Metropolitan Municipality har ökat sin betydelse för att bekämpa epidemiska sjukdomar.

Med epidemins ordning, som är effektiv över hela världen, fördubblades medborgarnas borgmästares Mansur Yavas instruktioner för att desinficera och sterilisera studier av medborgarna, särskilt kollektivtrafiken.

Metropolitan Municipality har skapat en krisdisk inom ramen för bekämpning av epidemiska sjukdomar och gick i vakt med alla dess relaterade enheter.

RENGÖRING FRÅN Parker till bussar

Metropolitan Municipality i hela staden med metoder som prioriterar folkhälsa;

- Järnvägssystem (ANKARAY, Metro, Cable Car)

-Ego och privata offentliga bussar och minibussar

-Återvinningsområden,

I -Som

- Metropolitan Municipality Service Building,

Enheter i distrikt,

-Familjeboliga centra,

-AS att,

- Vid offentliga brödförsäljningspunkter

Fortsätter desinficera med 7/24 rengöringsteam.

NYA METODER ANVÄNDS

Metropolitan Municipality har börjat använda nya metoder i desinfektionsstudier som genomförs i offentliga områden, inklusive centrum och distrikt.

Med uppgift om att de använder desinfektionsmedel som godkänts av Världshälsoorganisationen och hälsoministeriet, som inte hotar folkhälsan, uppgav Seyfettin Aslan, chef för avdelningen för hälsofrågor, att de började använda nya metoder i kampen mot bakterier och virus, särskilt på järnvägssystem och bussar:

”Vi har fördubblat våra rengörings- och desinfektionsinsatser för att bekämpa epidemiska sjukdomar enligt vår president, Herr Mansur Yavas. Nu vidtar vi nya åtgärder ur ett nytt perspektiv. Vi började använda det nya systemet, pulvariserad, dvs torrluftsmetod. Vi ser till att tunnelbilar och bussar är täckta med rök som en filmremsa. Vi mäter virustäthet genom att göra mätningar för att ta bort bakterier och virus. Vi såg verkligen att den här metoden är effektiv. Med denna metod kommer vi att göra alla vagnar och bussar säkrare. Vi kommer att fortsätta denna process med intervaller. ”

HYGIENE FRONTPLAN I FOLKBROD

Medan hygienarbeten på Halk Bread och dess produkter som konsumeras dagligen av huvudstaden utförs noggrant, sa Halk Bread Operation Officer och Food Engineer Murat lanlı att de påskyndade rengöringsarbeten i fabrikens försäljningsområden och produktionsområden.

Şanlı sade att de har gjort de nödvändiga varningarna för hälsa hos både personal och medborgare, ”Vi har nyligen ökat försiktighetsåtgärderna och kontrollerna i vårt fabriks produktionsområde och försäljningsplatser på grund av risken för epidemisk sjukdom. I det här skedet accepterar vi inte förfrågningar om besök på vår fabrik. Allmän rengöring görs rutinmässigt, men särskilt brödlådor desinficeras med speciella ångmaskiner. Vi började använda handdesinfektionsmedel för både vår personal och våra medborgare. Vi placerade också våra varningsskyltar i öppna områden. Tillsammans med matplatser rengörs våra bord med speciallösningar. Våra bröd är extremt sterila och hälsosamma eftersom de tillagas vid höga temperaturer. Vårt bröd från produktion till leverans levereras av vår personal i alla våra enheter med handskar, ben och skoskydd.

DETALJERAD rengöring i familjelivscentra i distrikt

Rengöringsarbeten utförs med hjälp av desinfektionsmedel med bred spektrum, inte bara i centra utan också i storstadskommunikationsenheterna.

Idrottshallarna, klassrummen, toaletter, kök och gemensamma bostadsområden i familjelivscentren, särskilt Polatlı ASKİs regionala operationsdirektorat, rengörs i detalj.

Institutionen för miljöskydd och kontroll, avdelningen för hälsofrågor och BELPLAS-team har skärpt desinfektionsstudierna som genomförts i samarbete med Ankara Medical Chamber.

Metropolitan Municipality-team utför desinficeringsarbeten i skolor, köpcentra, moskéer, politiska particenter och icke-statliga byggnader i Ankara, med 60 fordon och 205 personal.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar