Mottagning av stående passagerare som förhindras i kollektivtrafiken i Gaziantep

I Gaziantep förhindras mottagandet av stående passagerare.
I Gaziantep förhindras mottagandet av stående passagerare.

Inom ramen för kampen mot Corona Virus (COVID-19), som genomförs gemensamt av Gaziantep Metropolitan Municipality och Gaziantep Provincial Police Department, för att säkerställa att medborgarna följer reglerna om social isolering, förhindras stående passagerarmottagning i kollektivtrafikfordon.


Folkrepubliken Kina i regionala och förvandlas till en global epidemi började så snart täcks under påverkan av världens Corona Virus försiktighetsåtgärder och åtgärder ökar i Turkiet tillbringar arbetar intensivt för att eliminera risken för smittspridning. I detta sammanhang, i enlighet med cirkuläret som utfärdats av ordförandeskapet, samarbetade Metropolitan Municipal Transportation Department, Gaziantep Provincial Police Department för att förhindra stående passagerare i fordon som tillhandahåller kollektivtrafiktjänster till medborgare i staden.

Genom att stödja inspektioner som genomförs under samordning av Provinss säkerhetsdirektorat med teamet av 60 Metropolitan Municipality, syftar det till att säkerställa att medborgarna har en mer fredlig resa samtidigt som risken för infektion minskas.

Å andra sidan är begreppet social distans, som ofta uttrycks av den medicinska världen, avgörande eftersom utbrottet lätt överförs av virusbelastade partiklar som släpps ut från en infekterad människohoste.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar