Invånarna i Eskişehir varnas av sociala avståndsvisualer i tolu transport

Eskisehir-invånare varnas med sociala avståndsvisualer i tolu-transport
Eskisehir-invånare varnas med sociala avståndsvisualer i tolu-transport

Eskişehir Metropolitan Municipality vidtar många åtgärder i spårvagnar och bussar mot koronavirusepidemin, och lägger stor vikt vid medborgarnas hälsa som måste resa med kollektivtrafik. I detta sammanhang, medan handdesinfektionsmedel placeras i alla fordon, uppmärksammas medborgarna med bilder om social avstånd.


Metropolitan Municipality, som har genomfört handlingsplanen mot Corona Virus i Eskişehir, fortsätter att öka åtgärderna inom kollektivtrafiken, vilket utgör en stor risk. Med cirkulären som utfärdats av inrikesministeriet varnas medborgarna av meddelanden om social avstånd i spårvagnar och bussar som inte har mer än hälften av fordonets kapacitet. För att förhindra att två personer sitter sida vid sida i spårvagnarna "Vänligen inte sitta i detta säte för din hälsa. Skydda ditt avstånd! ” Med uppgift om att varningarna hängdes uppgav tjänstemännen i Metropolitan Municipality att medborgarna varnades om att de definitivt borde använda handdesinfektionsmedel medan de tog på och av fordonen.

Med uppgift om att informativa tillkännagivanden med koronavirus hängdes in i fordonen och vid hållplatserna tackade tjänstemännen Eskişehir-invånarna för samtalet "Stanna hemma" och uppgav att det minskade antalet passagerare nära 80%.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar