Handdesinfektionsmedel är fästa vid spårvagnar och bussar i Eskisehir

Desinfektionsmedel installeras på spårvagn och buss i Eskisehir
Desinfektionsmedel installeras på spårvagn och buss i Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, som tog många försiktighetsåtgärder inom kollektivtrafiken inom ramen för handlingsplanen Corona Virus Combat, började äntligen installera handdesinfektionsmedel på fordon som används av tusentals människor varje dag.


Förutom rutinmässig rengöring på spårvagnar och bussar desinficerar Eskişehir Metropolitan Municipality regelbundet fordon som används av tusentals passagerare för att säkerställa personlig handhygien. Med uttryck för att handdesinfektionsmedel kommer att finnas tillgängliga på alla bussar och spårvagnar varnade Metropolitan kommuns tjänstemän medborgarna att medvetet använda desinfektionsmedel.

Medborgare som uttryckte att handdesinfektionsmedel är av stor betydelse i denna process tackade Metropolitan Municipality, som implementerade denna ansökan i alla fordon med stor känslighet.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar