Kurtalan Express härledde på grund av skred i Elazig

elazigda avspårades uttryckligt på grund av jordskred avspårad
elazigda avspårades uttryckligt på grund av jordskred avspårad

Kurtalan Express försvann på grund av skred i Elazig; Lokomotivdelen av Kurtalan-expressen, som har 80 passagerare på grund av jordskred nära Özyürt-byn Tekevler-byn i Maden-distriktet Elazig, har avspalats, katastrofen har övervunnits billigt.


Jordskredet inträffade nära Özyürt-byn i Tekevler-byn i Maden-distriktet i Elazig. Enligt den information som erhölls inträffade jordskred cirka 80 meter efter Kurtalan-expressen, som gick från Elazig till Diyarbakır med 100 passagerare genom tunneln. På grund av skredet har lokomotivet för passagerartåget spårat. Kurtalan expressens vagnar tillät en eventuell katastrof kvar på spåren.

Även om det inte fanns några personskador och dödsfall i olyckan orsakade av jordskred, skickades säkerhetsstyrkor till regionen i samband med händelsen.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar