Luftkonditioneringssystem stängs i EGO-bussar, tunnelbana och ANKARAY

egobussar, luftkonditioneringssystem kommer att stängas i tunnelbana och Ankara
egobussar, luftkonditioneringssystem kommer att stängas i tunnelbana och Ankara

Ankara Metropolitan-borgmästare Mansur Yavaş varnar ofta medborgare via sociala mediekonton inom ramen för bekämpningen av coronavirusepidemin. Med uppmärksamhet på ökningen av antalet passagerare över 65 år som nyligen använder kollektivtrafik uppmanade borgmästare Yavaş att "stanna hemma tills dessa svåra dagar passerar". Talare till både unga och gamla medborgare sade borgmästare Yavaş: "Att skydda samhället börjar med att skydda oss själva." EGO: s generaldirektorat varnade medborgare som använder kollektivtrafik för att skydda sina sociala avstånd, medan linbanelinjen tillfälligt stängdes.


Ankara Metropolitan borgmästare Mansur Yavas kallade Ankara invånare att "stanna hemma" för att vidta försiktighetsåtgärder mot epidemier och hotet mot coronavirus (Covid-19) och för att förhindra viruset att sprida sig.

Med hänsyn till alla medborgare via sina sociala mediekonton uppgav borgmästare Yavaş att de har observerat en ökning av antalet medborgare över 65 år som har använt kollektivtrafik nyligen. Var snäll hemma tills dessa svåra dagar går, varnar dina äldste. Att skydda samhället börjar med att skydda oss själva. ”

NYA ÅTGÄRDER PÅ

Genom att använda sociala medier effektivt för att öka medvetenheten och medvetenheten om medborgarna mot coronavirus i huvudstaden påpekade president Yavas att mellan 16 och 20 mars i genomsnitt använder 65 55 739 medborgare i åldern XNUMX år och över kollektivtrafik.

Genom att upprepa varningarna från medborgarna i riskgruppen att inte drabbas negativt av viruset bad borgmästare Yavaş stöd från ungdomar för att varna sina äldre mot epidemin. Borgmästare Yavaş sade också: "Kom igen, vi tar hand om våra äldste" och sa följande meddelanden:

”Gratis transport för våra kära ungdomar, medborgare 65 år och äldre i kollektivtrafik bestäms av förordningen om gratis eller rabatterade resekort utarbetad av ministeriet för familjearbete och sociala tjänster, som är godkänt enligt artikel 4736 i lag nr 1. Om du älskar dina äldre ser vi till att de tillbringar denna process hemma för att skydda dig och din familj hälsa, särskilt deras hälsa, inom ramen för koronavirusåtgärder. "

Ankara Metropolitan borgmästare Mansur Yavaş, som har genomfört nya åtgärder, utfärdade en cirkulär för mer än 4 tusen arbetare, tjänstemän och företagspersonal som arbetar i Metropolitan Municipality, med undantag för administrativ ledighet, för att flytta till arbetet måndag 23 mars.

TELEFERİK kommer inte att användas

Han betonade att han kommer att fortsätta att vidta åtgärder som prioriterar folkhälsan, menade borgmästare Yavaş att linbanelinjen som fungerar i Yenimahalle-distriktet inte kommer att tjäna mot risken för koronavirus.

Borgmästare Yavaş meddelade i sina sociala mediekonton: ”Vi har tillfälligt stängt av linbanan på grund av minskningen av antalet passagerare per dag och det faktum att stugorna inte är lämpliga att upprätthålla socialt avstånd. För att transporten ska avbrytas har våra 2 till och med bälgbussar börjat betjäna ”.

EGO: s generaldirektorat har också lagt till en ny till sina varningar om medborgare som använder kollektivtrafikfordon och krävde skyddet av social avstånd. Metropolitan Municipality; Det meddelade också att luftkonditioneringssystemet kommer att stängas av i alla servicebyggnader, särskilt EGO-bussar, tunnelbana och ANKARAY.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar