Gratis transport till apotekare i Denizli

gratis transport till farmaceuter till sjöss
gratis transport till farmaceuter till sjöss

Denizli Metropolitan Municipality, som gör kommunala bussar kostnadsfritt för sjukvårdspersonal som kämpar dag och natt mot koronaviruset, förde samma bekvämlighet för apotekare och apotekare.


Denizli Metropolitan Municipality fortsätter att vidta åtgärder mot koronavirus som sprider sig över hela världen efter att det uppstod i Wuhan, Kina, och fortsätter sitt stöd för hälsosektorn som har arbetat hårt för att bekämpa viruset. I detta sammanhang gav Denizli Metropolitan Municipality, som erbjöd stadsbussar till alla sjukvårdsarbetare gratis, samma bekvämlighet för farmaceuter och farmaceuter. Följaktligen kommer farmaceuter och personal som arbetar på apoteket att kunna dra nytta av Denizli Metropolitan Municipality-bussar gratis onsdagen den 25 mars 2020 med identiteten till Denizli Apotekskammaren.

"Budskap om enhet och samhörighet"

Denizli Metropolitan Municipality borgmästare Osman Zolan uttalade att de som Metropolitan Municipality fortsätter att vidta alla försiktighetsåtgärder för medborgarnas hälsa och fred. President Osman Zolan sade att i denna känsliga process fortsätter hela sjukvårdsindustrin sina uppgifter med engagemang och uppoffring: ”Vi inkluderar också våra bröder som arbetar i apotek och apotek genom att utvidga vår kostnadsfria stadsbussapplikation som vi erbjuder vår vårdpersonal. "Om vi ​​befinner oss i enhet och solidaritet, hoppas vi kunna övervinna denna epidemi så snart som möjligt."

“Bo hem Denizli”

Med uppgift om att de fortsätter att vidta nödvändiga åtgärder med alla statens institutioner, rådde president Zolan sina medborgare att inte gå ut om det inte är obligatoriskt. Med betoning på att reglerna för skydd mot viruset måste följas strikt, sa president Osman Zolan: "Låt oss vara uppmärksamma på reglerna för renhet, hygien och avstånd."


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar