Taxi och minibussar desinficeras i huvudstaden

Taxi och dolmus desinficeras i huvudstaden
Taxi och dolmus desinficeras i huvudstaden

Metropolitan Municipality, som tillbringar intensiv övertid genom att kämpa mot epidemiska sjukdomar och utför regelbundet desinficeringsarbete i fordon med kollektivtrafik, har påbörjat hygienstudier i 7 tusen 701 taxibilar som serveras i Başkent. Medan åtgärderna som prioriterade folkhälsan genomfördes en och en, omorganiserade EGO: s generaldirektorat tjänstetimmarna på grund av helgdagarna. Medan polisavdelningens team inspekterade rengörings- och steriliseringsarbeten på hotellen i Ankara stängde ASKİ: s generaldirektorat tillfälligt insamlings- och prenumerationsgrenarna på 2 platser. Metropolitan Municipality har också avbrutit kondoleansteltjänsten för medborgarna som dog.


Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sin hygienverksamhet i hela staden.

Medan Metropolitan-teamet mobiliserar för krav från offentliga institutioner och organisationer till icke-statliga organisationer, utförs ett noggrant rengöringsarbete också i allmänna transportfordon som används av medborgarna. Efter tunnelbana, ANKARAY, linbana och bussar har desinficeringsarbeten påbörjats i taxibilar i Başkent.

Hygienapplikation i skatt

Medan desinfektions- och steriliseringsstudierna ökas i huvudstaden på grund av epidemin, som påverkar världen, arbetar storstadsstädningsteamen, vars tillstånd upphävs, dygnet runt för att skydda folkhälsan.

På begäran av Chamber of Automakers and Drivers Tradesmen i Ankara vidtogs åtgärder för att tillämpa desinfektion på 7 tusen 701 taxibilar som tjänstgör i huvudstaden. Metropolitan Municipality-lag; Kızılay Storage Area utför hygieniskt arbete på tre punkter i första hand, liksom İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard Drivers Room Plate Workshop och Varlık Mahallesi Yayın Sokak Market Place.

Genom att säga att de regelbundet kommer att kontrollera desinficeringsarbeten som inletts för taxibilar, uttalade General Manager för General Directorate of Police Officers, Veda Oğan, att Cevdet Kavlak, vice ordförande för Chamber of Craftsmen and Drivers of Ankara, syftade till att få medborgarna att komma på taxorna bekvämt under de senaste dagarna, sa:

”Desinficeringsprocessen startade på tre poäng för våra taxibilar. Efter dessa förfaranden har vi 3 stängda taxistationer och de kommer att sprutas framför dem. Vi vill tacka vår borgmästare Mansur Yavas, som hjälpte oss i denna fråga och gav instruktioner för gratis sprutning. ”

Temel Karuk påpekade att han har varit taxichaufför i 15 år och påpekade också vikten av ansökan för folkhälsa och sade: ”Vi tackar vår president och vår kommun för de desinficeringsarbeten som vår kommun har gjort för taxibilar.” Şevket Pamukcu, Tack till alla som gick, sa han.

DESINFEKTION I STUFFAD OCH STOPPAR

Efter den intensiva efterfrågan startade BELPLAS A.Ş.-team under övervakning av avdelningen för miljöskydd och kontroll under övervakning av polisavdelningen desinfektionsarbetet vid Bentderesi och Gülbaba Dolmuş stoppar för 2 tusen 56 dolmus. Med uppgift om att man tar hand om att rengöra sätena, fönstren och handtagen för fordonets inre struktur, gav Seyfettin Aslan, chef för avdelningen för hälsofrågor i Metropolitan Municipality, följande utvärderingar genom att ge informationen att desinficeringsarbetet kommer att fortsätta i hela provinsen:

”Vi försöker att inte störa vårt rutinmässiga rengöringsprogram. Vi har också genomfört rengörings- och desinfektionsprocessen för de minibussar som används av människorna i Ankara. Vi arbetar i samma takt för taxichauffören. Vi fortsätter att tjäna på dygnet runt. ”

Ankara Minibuscular Chamber of Merchants Generalsekreterare Erşan Ağören betonade också att folkhälsan är en prioritering och tackade Metropolitan borgmästare Mansur Yavas för hans stöd.

BUSS BERÖRAS AV UMRED RETURN PASSAGERAR desinficerades

3 500 medborgare som hoppades på Ankara och kom från utlandet flyttade till sovsalarna i Gölbaşı med EGO-bussar.

Medan desinficeringsarbetet utfördes av BELPLAS-team i sovsalarna där bostaden gjordes, utsattes 37 EGO-bussar, där passagerarna transporterades, för desinfektion enligt internationella standarder vid det tredje regionala bussdirektoratet. Den interna och externa rengöringen av bussarna, vars filter förnyades genom sterilisering av dem till ventilationssystemet, utfördes också.

Seyfettin Aslan, chef för avdelningen för hälsofrågor, som undersökte desinficeringsarbeten på plats, sa: ”Vi desinficerade våra bussar som transporterade Umrah-passagerare och ändrade dem till pollenfilter. Som Metropolitan Municipality fortsätter vi vår kamp mot coronavirus på högsta nivå. Människor i Ankara kan vara säkra på att dessa bussar städas upp till bästa detalj. Om våra medborgare följer de åtgärder som tillkännagavs av hälsoministeriet, kommer folket i Ankara framgångsrikt ha kämpat denna kamp.

SERVICETIDER REGULERAD I MASSA TRANSPORT

Med uppgift om att bussarna som transporterar passagerarna som kommer från Umrah kommer att utsättas för desinfektion för andra gången och kommer att tas i drift tisdagen den 17 mars, sa EGO: s generaldirektorat för bussoperationer Mustafa Geyikçi: ”Vi har vidtagit våra försiktighetsåtgärder. Alla våra bussar är desinficerade. Människor i Ankara kan använda våra bussar med sinnesfrid. ”

Geyikçi sade att EGO: s generaldirektorat har gjort ett nytt arrangemang för kollektivtrafikfordon (tunnelbana, ANKARAY och bussar) på grund av skolans semester av ministeriet för nationell utbildning.

HANGERSAMLING OCH TILLSKRIFTFÖRTECKNINGAR PÅ 20 PUNKT STÄNGT UNDER TIDIGTID

ASKİs generaldirektorat beslutade att stänga 20 filialer där insamling av vattenräkningar och prenumerationer genomfördes inom ramen för de åtgärder som vidtagits för att skydda folkhälsan mot epidemier.

Enligt förklaringen att andra filialer i huvudstaden kommer att fortsätta att tillhandahålla tjänster och abonnenter kan göra sina betalningar via PTT, internet och banker, är filialerna som inte tillhandahåller tjänster tillfälligt följande:

“Mamak och Sewing House-abonnemangsoperationer, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, epeentepe, Karşıyaka, Newborn, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı och Şentepe Collection Places. ”

DEN HYGIENISKA TALEN PÅ HOTELL

Desinficeringsarbeten påskyndades efter varningsbrevet som skickades av polisavdelningen till alla hotell i huvudstaden, boende och bad.

Medan Ankara-poliserna inspekterade hotellen ökade åtgärderna för medborgarnas hälsa på många hotell i huvudstaden. Genom att undersöka de åtgärder som vidtagits på plats sträckte Metropolitan kommuns polisavdelnings team sina kontroller.

Metropolitan Municipality har också tillfälligt avbrutit kondoleansteltjänsten som den har genomfört för de avlidna medborgarna för att förhindra folkmassor från att bildas och sprida viruset.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar