Nya åtgärder vidtagna för koronarvirus i kapital

Nya åtgärder vidtagna för coronavirus i huvudstaden
Nya åtgärder vidtagna för coronavirus i huvudstaden

Ankara B¼yükÅŸehir kommun har varit på jakt med alla enheter inom ramen för kampen med coronavirus. Nya försiktighetsbeslut infördes i ledning av BüyükÅŸehir-borgmästaren Mansur Yavaşâ. Hyrespriset som erhållits från arbetsplatserna som tillhör BüyükÅŸehir ™ har försenats i två månader. Medan Şeşkat Evleri ingår i desinfektionsprogrammet varje dag, har huvudteaternas premier tagits till ett senare datum. För att förhindra förekomst av folkmassor och sprida viruset kommer begravningarna att minskas utan att vänta på tiden för medborgarna, som har begravningar, för att förhindra spridningen av viruset. Stora städsteam; Tunnelbussar och bussar finns överst, museer, hälsoinstitutioner, offentliga institutioner, vårdhem, äldreomsorg, idrottsinstitutioner och desinfektion i taxibilar. Fortsätter utan avbrott.


Byykosehir kommun har varit på vakt med alla enheter på grund av coronavirepidemin.

Hälsosamordningsnämnden, som inrättades under ordförandeskapet för generalsekreteraren för Mustafa Kemal i ledning av borgmästaren i Bübü Mans Mans MansavaavaŸ MansŸurur MustafaÄŸÄŸÄŸÄŸÄŸ, desinficerings- och steriliseringsstudier i hela staden. nÄ ± följer 7/24. BüyükŸehir kommun, som fokuserar på hygienstudier, genomför nya processer en efter en.

HEAD KAN LÅG LÅGT ATT HÅLLA DET

I kampen mot epidemin fortsätter Böykükþehir kommun, som varnar medborgarna genom stadsskärmar, affischer och skyltar, inklusive konton på sociala medier, att genomföra nya åtgärder.

Borgmästaren i Ankara B¼yükŸŸehir, Mansur Yavaş, har meddelat att de kommer att få ett hyresavtal från sina arbetsplatser i två månader med tillkännagivande från deras sociala mediekonto. Med beslutet tillhandahölls hyresavtalen till de arbetsplatser som tillhörde Böyküehir kommun och dess dotterbolag och dotterbolag, som är starka betalningar.

NYTT - PUNKTER OCH BESLUT TILL LIV

BüyükÅŸehir kommun, som ökar hygienåtgärderna för folkhälsan; han inkluderade 5 efFlow-huset i Etlik, vindar, rikedom, nation och onkologi, där patienterna och deras släktingar rymmer, i det dagliga desinfektionsprogrammet.

Medan kapitalteaternas kapitalpremier skjutades upp till ett senare datum, genomförs också nya åtgärder för att förhindra folkmassan och sprida viruset. . Medan begravningsbilarna desinficeras, begravdes begravningarna utan att vänta på tidsbönen i enlighet med önskemålen från medborgarna som också har begravningar.

DESINFEKTION OCH STERÄ ° ZASI FORTSÄTTER 7/24

BELPLAS A.Ş, chef för avdelningen för skydd och kontroll, vars tillstånd upphävdes till en andra ordning. Medan deras team fortsätter att arbeta dag och natt i hela staden, utför de också kollektivtrafikfordon, fyllda och desinficeringsarbeten i taxibilar.

Med beslutet från ministeriet för utbildning, efter avbrott i utbildningen mellan 16-30 mars, minskar passagerartätheten i tunnelbana, ANKARAY, linbana och EGO-bussar, EGO: s generaldirektoratets busstimmar och särskilt på morgonen och kvällen. fortsätter att applicera dagligen i antal.

Faruk Kalender, ledamot av generalförsamlingen för Chamber of Craftsmen of Ankara Public Automobiles and Automobiles, har tagit hand om vårt kommun och vår vårdpersonal och våra hantverkare. Tack, tack och tack till desinfektionsarbetena i Büyük¼ehir kommun, taxichaufförsmannen Ahmet Marasli, som uttalade att han tog sig på fordonen med sina medborgares lätthet, Tack för tjänsten. Vi var mycket nöjda med den här applikationen, både av vår egen hälsa och av våra kunders hälsa.

Aaya ± RLAM ± Kläden ± som gã¼venpark, Alper och Xinjiang baåÿt vara bultar vägleda dolmuåÿ duraklarä ± ni sã¼rdã¼rã¼l sterilisering threadsafe ± åÿmalarä ± Windows XP: s bã¼yã¼kåÿeh kommun baåÿkanä ± Manser yavaåÿâ € ™ ett tack som Xinjiang A of㶠och Automobile Federation ordförande ± Ä ° sa Yalçın, talade enligt följande:

Vi är hotade i vårt land på grund av epidemin i ”Världen” och vi tar inte för mycket. Må Allah vara nöjda med vår borgmästare. Våra verktyg desinficeras från grunden. Dessa är mycket viktiga ur hälsosynpunkt och vi kommer också att desinficera våra fordon.

Medan hygienstudierna, som övervakas av Böyüküehir kommunchefens avdelningsgrupper, fortsätter; Desinficeringskrav från museer, hälsoinstitutioner, hotell, hörsalsrum, icke-statliga organisationer, offentliga institutioner, offentliga institutioner, vårdhem, äldreomsorg och idrottsföreningar återkallas inte. Chefer för städernas estetiska avdelningar utför ett noggrant rengöringsarbete på kulturella och historiska platser, gemensamma områden och rekreationsområden, särskilt på gator, gator och boulevarder.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar