BASDEC i Storbritannien för nya samarbeten inom försvar och luftfart

basdec i england för nya samarbeten inom försvar och luftfart
basdec i england för nya samarbeten inom försvar och luftfart

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), som arbetar under taket av Bursa Chamber of Commerce and Industry, deltog i Storbritanniens Roadshow 2020 bilaterala affärsmöten och paneler organiserade av det internationella handelsavdelningen för det brittiska utrikesministeriet i Manchester, Coventry, Oxford och London.


BTSO, takorganisationen för Bursas affärsvärld, fortsätter sin verksamhet för nya exportmarknader inom försvar och luftfart. BASDEC, som förenar Bursa-företag med de ledande företagen som verkar inom försvar och luftfart under ledning av BTSO, fortsätter sin verksamhet på utländska marknader utan paus. BASDEC, som deltog i kvalificerade mässor och B2B-organisationer på olika kontinenter, var den här gången Storbritanniens stopp. I de bilaterala affärsmöten och paneler som organiserades av det internationella handelsdepartementet i Storbritanniens utrikesministerium, gav han information om Bursas ekonomi och BASDEC-företagens tekniska produktionsförmåga.

DET HAR EN EFFEKTIV ORGANISATION

Ordförande för BASDEC Mustafa Hatipoğlu sa att det finns över 120 företag inom klustret som verkar under Bursa Chamber of Commerce and Industry. Hatipoğlu uppgav att företagen deltog i rättvisa program i Turkiet och utomlands inom ramen för UR-GE och klusterverksamhet som genomfördes under ledning av BTSO, och att Storbritanniens program, som har viktiga möten inom försvars- och luftfartsindustrin, var mycket produktivt. Hatipoğlu betonade att potentialen för Bursa inom luftfarten och försvar delades i detalj i affärsresan i England.

PRESENTATION AV BURSA OCH BASDEC I OXFORD

Hatipoğlu fortsätter att säga att företagen som är medlemmar i BASDEC har kommit långt, särskilt på försvars- och luftfartspoäng. ”Vår plattform fortsätter att arbeta för att stärka sin konkurrenskraft inom strategiska sektorer i Bursa, som har produktionserfaring inom olika områden som fordons-, maskiner- och textilsektorer. Under Storbritanniens besök på uppdrag av BASDEC lämnade vi information om BASDEC-företagen i den turkiska försvarsindustrin och utvecklingen under de senaste tio åren. Som en del av programmet, medan vi träffade företag från olika sektorer inom försvars- och luftfartssektorn, delade vi information på uppdrag av BTSO och BASDEC i panelen i Oxford. I det brittiska programmet samtidigt besöka Hartwell Campus, deltog vi i receptionen värd ambassadör Turkiet Umit Yalcin. Dessa program, som är effektiva för BASDEC, vårt rymdförsvars- och flygkluster som fortsätter sin verksamhet under ledning av BTSO, kommer att fortsätta under de kommande perioderna. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar