Viktigt uttalande för masken och andningsskyddet från minister Pekcan

viktig förklaring för masken och andningsskyddet
viktig förklaring för masken och andningsskyddet

Handelsminister Ruhsar Pekcan uppgav att inom ramen för de åtgärder som de vidtog för den nya typen av coronavirus (Kovid-19), återställde de tullarna som tillämpas på medicinsk mask och andningsskydd och tullskatten som tillämpas på etylalkohol som används i Kölnproduktionen.


I ett skriftligt uttalande från sitt Twitter-konto uttalade minister Pekcan att inom ramen för de åtgärder som de vidtog för Kovid-19, tog de bort den ytterligare tullskatten som tillämpades som 20 procent i medicinska engångsmasker för att tillgodose det eventuella behov som kan uppstå och för att upprätthålla försörjningstryggheten.

Pekcan betonade att de tar bort 13 procent ytterligare tullskatt som tillämpas på andningsapparater som respiratorer och syrekoncentratorer, sade Pekcan: ”Dessutom för industrin i Köln och desinfektionsmedel som producerar tullskatt på 10 procent, som för närvarande används som råmaterial i Köln och desinfektionsmedel. vi återställs. Måtte presidentens beslut, som inkluderar dessa förändringar i besluten om importregim som fattats inom ramen för åtgärder för coronavirus och som publiceras idag, vara fördelaktiga. ” använde uttrycket.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar