Aydın Denizli motorväg till anbud

aydin maritima motorväg kommer att anbud
aydin maritima motorväg kommer att anbud

TR Ministeriet för transport och infrastruktur Generaldirektoratet för motorvägar


Aydın-Denizli motorvägsprojekt, med bygga-operera-överföringsmodell, anbudsmeddelande med stängd anbudsmetod bland alla anbudsgivare

ANBUDSAKT KOSTNADSFÖRSÄLJNINGAR (inklusive moms) TIDIG GARANTI TENDER DATUM / TID
Aydın-Denizli motorvägsprojekt kommer att byggas med metoden att ta emot ett stängt bud bland alla anbudsgivare med modellen Build-Operate-Transfer (BOT). 50.000 TL (femtiotusen turkiska

pund)

25.000.000 TL (XNUMX miljoner

Turkiska lira)

12/05/2020

10:30

â € <

1- "Aydın-Denizli motorvägsprojekt", enligt projektet och tekniska specifikationer som bifogas de administrativa specifikationerna, anbudet för byggande, drift och överföringsarbete inom ramen för de förfaranden och principer som anges i lag nr 3996 och ministerrådets beslut numrerat 2011/1807; På datumet 12/05/2020, klockan 10:30 på ministeriet för transport och infrastruktur, generaldirektoratet för motorvägar, Yücetepe / ANKARA A-Block Entrance Floor kommer att hållas i närvaro av uppdragskommissionen, enligt metoden för att ta emot slutna bud.

2- TILLÄMPNINGSOMRÅDE: Inom ramen för de förfaranden och principer som anges i ministerrådets dekret nummer 3996/2011 beträffande lag nr 1807 om ”Aydın - Denizli Highway Project” och tillämpningsförfaranden och principer för denna lag, dess finansiering, projektion, konstruktion, drift, Vid slutet av underhålls-, reparations- och kontraktsperioden ska motorvägen överföras till administrationen utan alla typer av skulder och åtaganden, underhållna, fungera, användbara och gratis.

3 - Anbudsgivare; Från och med 30/03/2020 kan de se anbudsdokumentet kostnadsfritt vid Generaldirektoratet för generaldirektoratet för motorvägar, avdelningen för företagsekonomi, B-Block Floor: 3. Anbudsdokumentets försäljningspris för anbudet (inklusive moms)

Det är 50.000 XNUMX TL (femtiotusen turkiska lira). De anbudsgivare som vill delta i anbudet kommer att kunna ta emot anbudsdokumentet genom att ansöka till Generaldirektoratet för huvudvägen Generaldirektorat, i gengäld för deras mottagande, efter deponering av filpriset till Generaldirektoratet för redovisning, slutkonto och rapportering.

4- Beloppet för tillfällig garanti för ämnesarbetet är 25.000.000 TL (6 miljoner turkiska liror). Värden som ska accepteras som garanti anges i artikel XNUMX i den administrativa specifikationen.

5- Anbud kommer att levereras till Generaldirektoratet för generaldirektoratet för motorvägar, avdelningen för företagsekonomi, B-Block Floor: 7 Commissioning Directorate Directorate för hand eller per post, börja tidigast 10 (sju) dagar före anbudsdatum. Anbud som lämnas efter den angivna dagen och timmen och efter förseningar accepteras inte. Tidsinställningar i Turkiet Radio och Television (TRT), är tidsinställningen viktigt myndigheten.

6- Villkoren för dem som kommer att delta i anbudet anges i den administrativa specifikationen för jobbet.

7- Det ovannämnda arbetet kommer att utföras i enlighet med de förfaranden och principer som anges i lag nr 3996 och ministerrådets beslut numrerade 2011/1807.

8- Administrationen är helt fri att göra uppdraget eller inte och på grund av denna frihet för administrationen kan anbudsgivarna inte göra en begäran från administrationen under något namn.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar