Handdesinfektionsmedel placeras i järnvägsstationer i Ankara

Handrensare placeras i järnvägssystemstationer i Ankara
Handrensare placeras i järnvägssystemstationer i Ankara

Inom ramen för de åtgärder som vidtagits mot coronavirus av Ankara Metropolitan Municipality började handdesinfektionsautomater att placeras i tunnelbanestationer, ANKARAY och linbanestationer. Desinfektionsmedlen med sensorer kommer att placeras i 100 poäng med applikationen initierad i Rail Systems, som används i stor utsträckning av medborgarna med instruktion av Ankara Metropolitan borgmästare Mansur Yavaş.


Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sin effektiva kamp mot coronavirus (COVİD-19).

Metropolitan Municipality har prioriterat folkhälsan och lagt till en ny till försiktighetsåtgärder och åtgärder vidtagna i hela huvudstaden mot faran för epidemier och virus. Med instruktion av Metropolitan Mayor Mansur Yavaş började automater för desinficeringsmedel för sensorer hand att placeras i Metro, ANKARAY och Cable Car Station.

FÖR ATT PLACERA TILL 100 PUNKTER I JÄRNSYSTEM

Sensorer handdesinfektionsautomater, som började installeras i den gemensamma stationen ANKARAY och Metro i Kızılay, kommer snart att placeras på 43 poäng i totalt 11 tunnelbanestationer, 4 ANKARARAY och 100 linbanestationer i huvudstaden.

Han underströk att handautinfektionsautomater kommer att kontrolleras regelbundet och gav följande information:

”I linje med de beslut som fattats av krishanteringscentret skapat med anvisningar från vår borgmästare i Ankara Metropolis, Herr Mansur Yavaş, kommer vi att placera handdesinfektionsenheter på de punkter där det finns turnstiles på våra stationer för att skydda våra medborgares hälsa som använder järnvägssystem i kollektivtrafiken. Vi började våra studier om detta ämne. Monteringsprocessen kommer att slutföras på alla våra stationer så snart som möjligt. Våra passagerare kan resa genom att desinficera sina händer gratis. ”

KAPITALFÖRTECKNING MED NY ANSÖKAN

Eyyüp Dereli, som tycker att desinfektionsautomaterna som är placerade i tunnelbanestationerna för handhygien är en applikation på plats, sa: ”Jag vill tacka vår borgmästare Mansur Yavaş för att vidta dessa åtgärder. En mycket trevlig applikation. Vi kommer att ge rygg mot rygg, vi kommer att försöka bli av med denna sjukdom. Om vi ​​vidtar sådana åtgärder kommer vi att övervinna dessa dagar helt enkelt av landet. ”

Medan desinficerings- och rengöringsarbetet fortsätter vid tunnelbanestationerna delade medborgare som använder kollektivtrafik sina tankar om arbetet som utförs av Metropolitan Municipality för folkhälsa med följande ord:

  • Yeliz İşitmir: ”Handrensaren är en mycket bra idé. Användningen av desinfektionsmedel kan vara relativt tröstande för oss. Jag vill att den här applikationen ska bli utbredd på alla stationer för passagerare som måste använda tunnelbanan. ”
  • Murat Erdoğan: ”Det är en mycket viktig applikation när det gäller hälsa. Det är nödvändigt att ha dessa desinfektionsmedel särskilt på offentliga platser. Det borde också vara i våra hem. Det var mycket bra för vår kommun att göra detta arbete. Tack till de som bidrog. ”
  • Günel Nasibova: "Vi vill tacka Ankara Metropolitan Municipality för att ha övervägt vår hälsa och genomfört en sådan ansökan."
  • Kamuran Baykal: ”Vi är mycket nöjda med Metropolitan. Det här är en mycket trevlig app och bra service. Åtminstone kan människor desinficera handen och resa utan att bära några bakterier. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar