När öppnas Ankara Izmir YHT Line?

ankara izmir yht line när kommer den att öppnas
ankara izmir yht line när kommer den att öppnas

Ankara, Izmir YHT-linjen När höghastighetståg öppnas?: Ankara Izmir, Turkiets järnväg som byggs mellan Ankara och Izmir stad.


Den 508 km långa järnvägen som startar från Polatlı-distriktet i Ankara slutar i Konak-distriktet i Izmir. Höghastighetstågstjänster kommer att organiseras av TCDD, som kommer att vara dubbla linjer, elektriska och signaliserade, och som reser 250 km per timme.

”Avsnittet Polatlı-Afyonkarahisar planeras vara slutfört i slutet av 2021 och avsnittet Afyonkarahisar-Izmir i slutet av 2022. Tågtrafiken på 14 timmar mellan Ankara och Izmir minskar till 3 timmar och 30 minuter när höghastighetstågslinjen öppnas.

Åtta sjunkande hål upptäcktes emellertid i Sivrihisar-distriktet i Eskişehir, 1,5 km söder om tåglinjen. Kammaren för geologiska ingenjörer anslutna till unionen av kammare för turkiska ingenjörer och arkitekter (TMMOB) varnade för att Ankara - Izmir höghastighetstågprojekt, som planeras slutföras 2022, har geologiska risker.

”I området mellan byarna Sivrihisar (Eskişehir) distrikt Sığcık, Göktepe, Kalkimköy och Yeniköy har åtta gropar med diametrar från 2 m till 50 m och djup av 0.5 m till 15 m bildats under de senaste åren. Enligt observationerna gjorda på fältet och senare studier av satellitbilder; Det faktum att denna region, där grophålet bildades, ligger bara 8 km söder om Polatlı Afyon-delen av Ankara-Izmir höghastighetstågväg, som är under uppbyggnad, kräver omedelbara åtgärder.

Den totala kostnaden för Ankara Izmir YHT Line planeras vara 9,3 miljarder TL.

Ankara Izmir YHT-stationer

  • Ankara YHT-station
  • Polatlı YHT Station
  • Afyonkarahisar YHT-station
  • Usak YHT Station
  • Salihli YHT-station
  • Turgutlu YHT-station
  • Manisa YHT-station
  • Izmir YHT-station

Ankara İzmir järnvägslinje (nuvarande och pågående tillverkning)

Ankara İzmir YHT-marknadsföringsfilm


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser