200 fordonsparkeringsplats för Altınordu

parkeringsplats för altinorduya
parkeringsplats för altinorduya

Ordu Metropolitan Municipality, ordförande för parkeringsplatsen, som har blivit ett stort behov i hela provinsen. I linje med instruktionerna från Mehmet Hilmi Güler fortsätter han att producera permanenta lösningar, inte lokala.


För att hitta en lösning på stadens parkeringsbehov, utvidgade Metropolitan Municipality, som började arbeta på området på norra sidan av Stadium 19 september, det befintliga parkeringsområdet och erbjöd en parkeringsplats på cirka 200 fordon till medborgarnas service.

“DET SKAL GÖRA KOMFORT I STADEN”

Coşkun Alp, generalsekreterare för Ordu Metropolitan Municipality, som undersökte arbetena på plats, sa: ”Det fanns svårigheter med parkering i vår stad. Av den anledningen började vi i första hand arbeta på ett område på 2 500 200 kvadratmeter bakom stadion. Detta område, som också spillde asfalt, var ett steg mot att lösa behovet av parkering. Detta område, där minst XNUMX fordon kan parkeras tillsammans med det befintliga parkeringsområdet, kommer att ge en lättnad i staden. På detta sätt kommer vi att fortsätta öka vårt arbete. Vi tackar våra lagkamrater som bidrog och vi hoppas att våra investeringar kommer att gynna vår stad. ”

Inom projektets omfattning finns det cirka 4 fordon med parkeringsplatser och parkeringsplatsbelysning på 847 200 4.610 kvadratmeter, motorcykelparkeringsplats, förbättring av fasad av klubbbyggnad, tryckt betonggolvapplikation och XNUMX kvadratmeter asfaltmarkarbete.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar