Istanbul Sofia tågflygningar pausade på grund av Corona Virus

alla tåg desinficeras mot koronavirus
alla tåg desinficeras mot koronavirus

Medan TCDD: s generaldirektorat för transport tillfälligt stoppar internationella persontågtrafik mot Corona-viruset, desinficerar det alla tåg.


I detta sammanhang har flygningar från Istanbul-Sofia Express tillfälligt upphört från 11 mars 2020 på grund av Corona-viruset.

Som bekant ger järnväg passagerare mellan Iran och Turkiet Ankara och drivs av TransAsia Express Van-Teheran tågresor mellan Teheran hade stannat tillfälligt på grund av coronaviruset för en tid sedan.

Dessutom transporterar TCDD Tasimacilik, som utför sin dagliga rutinrengöring i enlighet med hygienreglerna i slutet av sina resor, 23 tusen passagerare per dag med höghastighetståg, 45 tusen med konventionella tåg, 430 tusen i Marmaray och 39 tusen i Başkentray.

Å andra sidan, baserat på det faktum att enskilda ansträngningar är mycket viktiga, samt institutionella åtgärder mot Corona-viruset, affischer som utarbetats av hälsoministeriet för att öka medvetenheten om passagerare och personal, med omsorg om handstädning och andra rekommendationer.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar