Nya åtgärder för att bekämpa Coronavirus i Ankara

Nya åtgärder för att bekämpa coronavirus i korgen
Nya åtgärder för att bekämpa coronavirus i korgen

Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sin aktiva kamp i huvudstaden genom att vidta nya åtgärder mot coronavirusepidemin. Medan Halk Bread Factory maximerar hygienpraxis vid försäljningsställen, särskilt inom produktionsområdet, utför den desinficeringsprocessen noggrant på kollektivtrafikfordon, fordon med kollektivtrafik, kollektivtrafikfordon, taxi och minibussar och C Plate servicebilar. Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş meddelade att Metropolitan Municipality kommer att samarbeta med icke-statliga organisationer för att distribuera mat till gatodjur för att tillgodose det minskande matbehovet på grund av stängning av kaféer och restauranger.


Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sin verksamhet dygnet runt inom ramen för att bekämpa epidemiska sjukdomar i hela huvudstaden.

På grund av utbrottet av coronavirus maximerar alla enheter under samordning av krishanteringscentret deras enhetshygienpraxis och genomför också nya åtgärder och åtgärder.

MAMA-DISTRIBUTION TILL KAN VÄNNER

Ankara Metropolitan borgmästare Mansur Yavaş meddelade att de började distribuera mat i samarbete med de icke-statliga organisationerna i Metropolitan Municipality i samarbete med kaféerna och restaurangerna som tillgodoser gatodjurens matbehov.

Ankara Metropolitan Municipality Veterinary and Zoo Branch Manager Mustafa Şener, som uppgav att de återvände till karantänen, där de återvändande medborgarna hölls på Gölbaşı-campus där de var värd för de herrelösa djurna i Metropolitan kommuns Gölbaşı Shelter, gav följande information om de åtgärder som vidtagits:

”Ett krisdisk skapades under ordförandeskapet för vår Ankara Governorship. I enlighet med vår guvernörskontor begärde vi 16 herrelösa djur i karantänområdet till vårt djurskydd tillsammans med Gölbaşı kommun och inom våra volontärers kunskap för att undvika hälsoproblem, särskilt näring, eftersom våra frivilliga inte kan komma in i utsidan. Hälsokontroller utfördes av våra veterinärer från det första ögonblicket som våra djur anlände. Sex av de 16 herrelösa djuren steriliserades. Vi tog kontakt med de frivilliga som tittade på djuren i regionen. Våra frivilliga kan när som helst komma för att föda djuren på vårt vårdhem och få information om deras hälsostatus. Efter att karantänen har tagits bort kommer våra djur tillbaka till den miljö som de togs från. Våra djurälskare bör inte oroa sig för detta, våra djur är vid god hälsa och det finns inga problem med deras foder. Vi började också distribuera mat. ”

Ankara Hacı Bayram Veli universitetets natur- och djurskyddsgrupps ordförande Damla Karaboya sa: ”Efter deklarationen om karantänzonen överfördes djuren som vi matade till skydd för Gölbaşı. Först närmade vi oss partiskt, men nu kan vi se våra vänner i Gölbaşı Animal Shelter. Det finns inga problem. Medan deras vikt är mycket bra, är deras hälsa bra, ”sade frivilliga djurälskare Tenay Yücel,” Jag har kommit till detta skydd i flera år. I detta skydd är själarnas liv och mat alltid närvarande. Dess juice byts regelbundet. Vacciner görs regelbundet, steriliseringsprocesser görs omedelbart. Efter att vår borgmästare Mansur Yavaş tillträdde var situationen bättre. De som inte ser här talar annorlunda och negativt. Våra själar är säkra här. Våra liv är mycket hälsosamma här. Ingen behöver oroa sig. ”Han uttryckte sina tankar.

HALK ÄR PÅ HÖGSTHYGIENE NIVÅ

Ankara Halk Bread Factory har också ökat sina försiktighetsåtgärder mot coronavirus i butikerna där bröd och bageriprodukter produceras, särskilt i detaljhandlare, Halk Bread bufféer och bagels.

Halk Bread Factory, som lanserade Outbreak Protection Emergency Action Plan, började regelbundet mäta feber med dagliga kroppstemperaturer vid rekryteringen av alla anställda. Halk Ekmek, som ökade antalet desinfektionsmedel och publicerade varningsposter på stängda platser, gjorde det obligatoriskt att bära masker och handskar. Halk Ekmek, som stänger cafeterierna i försäljningsbutikerna, började tillämpa 1-metersregeln för att skydda det sociala avståndet för daglig produktförsäljning.

Med uppgift om att de prioriterar folkhälsa och livsmedelssäkerhet meddelade Halk Ekmek General Manager Recep Mızrak att de vidtog stränga åtgärder:

”Vi har förberett 23 åtgärder. Vi skapade en Emergency Crisis Desk för uppföljning av applikationerna. Eftersom våra produktionsanläggningar arbetar 3 skift, mäter vi kroppstemperaturen för vår personal som arbetar vid denna skift vid anställningstillfället. Vid hygienpunkten tog vi med oss ​​behovet av desinfektionsmedel, handskar och mask. Vi har ritat gula linjer med 1 meters intervall för att skydda det sociala avståndet i vår försäljningsbutik. På detta sätt försöker vi skydda våra inkommande medborgares avstånd. ”

Desinficering har börjat i C-PLATE SERVICEFORDON

Med uppgift om att de har fördubblat rengörings- och desinfektionsprocesserna relaterade till coronavirus från första dagen som Ankara Metropolitan Municipality, hälsoavdelningen Seyfettin Aslan sa att kollektivtrafikfordon utsätts för denna process varje dag.

Med uppgift om att de också desinficerar servicebilarna för C-plattor efter Metro, ANKARAY, linbana, bussar och taxibilar, sa Aslan: ”Vi fortsätter rengörings- och desinficeringsarbeten i alla kollektivtrafikbilar som används dygnet runt. Vi träffade ordföranden för hantverkskammaren för Ankara Service Vehicle Operators och inrättade ett centrum. Efter det, när alla våra C-plattformsfordon kommer till centrum, kommer kontinuerlig desinfektion att utföras. Chefen för transportavdelningen kommer att tillhandahålla samordnat arbete i denna fråga. Som Metropolitan försöker vi fullfölja våra ansträngningar för människors hälsa dygnet runt. Ankara Metropolitan kommuns avdelningschef Ali Cengiz Akkoyunlu underströk att de kommersiella fordon som arbetar inom Metropolitan kommuns ansvarsområde fortsätter desinficering dygnet runt och sa: ”Totalt 7 24 kommersiella fordon, inklusive minibussar och taxibilar, har genomgått desinfektion. När desinfektionsprocessen för cirka 7 tusen 24 servicebilar är klar kommer totalt 7 tusen nyttofordon att rengöras. ”

Tuncay Yılmaz, ordförande för handelskammaren för Ankara Service Vehicle Operators, påpekade vikten av desinfektionsstudien som utfördes av Metropolitan Municipality och sa: ”Vi befinner oss i en sektor som ständigt bär personal, arbetare och tjänstemän i staden och vi är i tung trafik på morgonen och kvällen. Sättet att bli av med denna fara är genom desinfektion och rengöring. I detta avseende tillhandahåller Metropolitan Municipality oss dygnet runt. Tack så mycket. ” Medan C-serviceföraren İbrahim Aydirek tackade Ankara Metropolitan-borgmästare Mansur Yavaş, sa Fatih Yıldız: ”Vi vill tacka Ankara Metropolitan Municipality för dess tjänster. Det var ett rengörings- och sprutarbete som borde ha varit ”.

TACK TILL ORDFÖRANDEN FRÅN TAXI OCH FYLLT BUTIK

Tjänar under avdelningen för miljöskydd och kontroll, BELPLAS A.Ş. rengöringsteam fortsätter desinficeringsprocessen i taxibilar och minibussar varje dag enligt anvisningar från Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş.

Medan desinficeringsarbeten kontrolleras av polisavdelningens team, sa Orhan Taşcı, som arbetar vid flygplatstaxistationen, ”Vi tackar vår borgmästare i Ankara Metropolitan Municipality för deras stöd. Vi är mycket glada över att desinficera våra fordon. Vi delar denna fråga med våra passagerare. Våra passagerare kan använda våra fordon med ro i sinnet. ” Hasan Hakan Tağluk, styrelseordförande i Esenboğa Taxis Motorised Carriers Cooperative, sade: ”Vi drar nytta av denna ansökan med stöd av vår huvudstads kommun. Vi får bra feedback om våra passagerares arbete. Vi vill att dessa studier ska fortsätta. Vi vill tacka vår borgmästare Mansur Yavaş för deras stöd. ”

Rıfat Çetinkaya uppgav att de tjänar vid hållplatserna i Sincan Dolmuş och sa: ”Alla våra fordon desinficerades. Jag vill tacka vår kommun och Herr Mansur Yavaş för deras tjänster. ”Minibussförarna som gynnade tjänsten sa:

  • Niyazi Bilgiç: ”Vi vill tacka vår president Mansur Yavas för den tjänst som kommunen tillhandahåller. Vi förväntar oss att tjänsterna fortsätter. ”
  • Feyzullah Kızıltaş: "Tack så mycket till vår kommun för den här tjänsten."
  • Gift Taburlu: ”Tack till vår kommun för att ta hand om dessa frågor. Vi fortsätter vår service på ett hälsosamt sätt. ”

YTTERLIGARE NYA ÅTGÄRDER PÅ

Metropolitan Municipality, som har genomfört kontinuerlig desinfektion på många punkter från offentliga institutioner och organisationer till icke-statliga organisationer, har vidtagit följande ytterligare åtgärder mot epidemisk fara:

  • "Brandkårsprövningar" tillkännagavs av Metropolitan Municipality den 30 mars att det tillkännagavs att ansökan kommer att godkännas och kommer att hållas mellan 13-17 april, har skjutits upp till ett senare datum.
  • På grund av minskningen i antalet passagerare för de hantverkare som använder den privata offentliga bussen (ÖHO) och de privata kollektivtrafiken (ELV) som verkar i Ankara, försenades de pågående priserna för licenser och lineanbud i två månader.
  • Från och med den 4 mars 23 tjänade Ankara Metropolitan Municipality-byggnaden, där 2020 tusen personal, utom administrativa tillstånd, tjänade samma plikt i EGO: s och generaldirektoratets byggnad, inom ramen för de åtgärder som vidtagits mot coronavirusepidemin och i Generaldirektoratet för Metropolitan Municipality, EGO och ASKI för att skydda anställdas hälsa. kommer att arbeta med ett skiftsystem upp till en andra ordning för att säkerställa att offentlig service utförs utan avbrott.
  • Nya ansökningar om socialt stöd till kommunen kommer att tillfälligt göras via kontakttelefonerna ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 och (0312) 507 37 00) i stället för Food Aid Center för att förhindra att folkmassorna bildar och sprider viruset.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar