Snack för sjukvårdspersonal från Izmir Metropolitan

Mellanmål för sjukvårdspersonal från Izmir Buyuksehir
Mellanmål för sjukvårdspersonal från Izmir Buyuksehir

Izmir Metropolitan Municipality fortsätter att vara solidarisk med vårdpersonal som inte kunde lämna sina uppgifter på grund av den nya coronavirusepidemin. Snacks förberedd för hälso- och sjukvårdspersonal började distribueras till sjukhus.


Izmir Metropolitan Municipality fortsätter att stödja vårdpersonal i Izmir. Metropolitan Municipality, som tillverkar medicinska masker och distribuerar dem till familjesjukhus och sjukhus, började förbereda och distribuera pajer och kakor till vårdpersonal som inte kan lämna sjukhuset.

Den första produktionen av 350 personer som förbereddes av konditorer och matlagningsinstruktörer från Izmir Metropolitan Municipality yrkesfabrik levererades till Izmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital. Idag har 1200 kakor och kakapaket lämnats vid İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. I morgon, SBU Dr. Livsmedel förberedda för Suat Seren bröstsjukdomar och kirurgisk träning och forskningssjukhus och nästa dag till Health Sciences University Tepecik Training and Research Hospital levereras.

Produktionsområdet desinficeras

Konditorivaror och kulinariska instruktörer som tillverkar i byggnaden för yrkesfabriken i Halkapınar använder ben, masker och handskar. Ercan Turan, en av yrkesfabrikens utbildare, understryker att produktionsområdet desinficeras varje dag och hygieniska förhållanden kontrolleras ständigt. Turan säger att de kommer att vara på jobbet varje dag för att stödja vårdpersonal som har svårt att få tillgång till hälsosam mat och säger att solidaritet kommer att fortsätta.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar