Medvetenhetsvarning med skydda dina distansklistermärken i AŞTİ

Medvetenhetsvarning med astma
Medvetenhetsvarning med astma

Ankara Metropolitan Municipality fortsätter att varna medborgarna genom att vidta nya åtgärder för att bekämpa koronavirusutbrottet. Med den nya applikationen som lanserades i Başkent placerades klistermärken "håll ditt avstånd" i servicebyggnaderna för Metropolitan Municipality, särskilt AŞTİ. Med uppgift om att de började distribuera stimulerande ”klistermärken” till marknaderna, sa Mustafa Koç, chef för Metropolitan Municipality, avdelningen att de syftar till att öka medvetenheten hos medborgarna för deras egen hälsa och för andras hälsa.


Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sin kamp mot koronavirusutbrottet genom att vidta nya åtgärder.

Genom att fortsätta sina varningar på sociala mediekonton, stadsskärmar och affischer med samtalet "HomeKal", förberedde Metropolitan Municipality "håll ditt avstånd" klistermärken för att öka medvetenheten.

FÖRSTA ANVÄNDNINGEN I AŞTİ

Genom att placera dessa "klistermärken" i AİTİ, där passagerartrafiken upplevs, säkerställer Metropolitan Municipality att medborgarna som väntar på biljettkön framför bussbolagens kontor är uppmärksamma på denna varning.

Med uppgift om att desinficeringsarbetet fortsätter i AŞTİ för folkhälsa, uttalade huvudkontoret för polisavdelningen, Metropolitan Municipality Mustafa Koç, att de vill öka medvetenheten bland medborgarna med limen som placerats på marken och sa:

”Vi bryr oss om desinfektionsstudier i vår Metropolitan kommuns kamp mot spridningen av coronavirus. Bortsett från det tar vi denna kamp ett steg längre och arbetar för att skapa medvetenhet hos våra människor om skyddet av social avstånd. Det finns en allvarlig minskning av antalet passagerare, men i A madeTİ gjorde vi "klistermärken" på väntplatserna framför plattformarna och fästade dem framför hissarna. Cirkuläret för inrikesministeriet för inrikesministeriet aktiverades för att sitta en person i dubbla platser i bussar och att sitta korsvis i baksida och framsäten. Vi meddelade detta till intercity bussföretag. Vi följer dess genomförande genom polis och säkerhetsvakter. Företag har en betydande inkomstbortfall. Med instruktion från vår president Herr Mansur Yavaş och med BUGSAŞ: s styrelsens beslut minskade vi den avgift som mottogs från bussarna med hälften i avfarten från AŞTİ. Vi ser en känslighet hos våra medborgare. Jag ropar till alla Ankara-invånare, var snäll och håll dig hemma, ha socialt avstånd när du går ut, förhindra spridningen av viruset.

Mehmet Bingöl, som arbetar på biljettförsäljningskontoret, uppgav att den nya applikationen är användbar och sa: ”Sociala distansklistermärken var mycket användbara. Vi ber dem prata med oss ​​genom att stå på klistermärkena så att de kan öka medvetenheten bland passagerarna. Metropolitan Municipality fortsätter sina ansträngningar för att bekämpa viruset i AŞTİ. Jag vill förmedla min tillfredsställelse till Mansur Yavaş härifrån. ”Faruk Çayan, som reste till Denizli, betonade vikten av varningar och försiktighetsåtgärder,” De satte en termisk kamera i rörporten, denna applikation väckte min uppmärksamhet. För att skydda det sociala avståndet tyckte jag att den här applikationen var mycket framgångsrik, med klistermärken fäst vid golv och hissar. När han kom till bussen fördelade ägaren till företaget en mask, skapade Metropolitan Municipality medvetenhet om alla. En plats sitter kvar på bussarna för socialt avstånd. Jag tror att om alla tar nödvändiga försiktighetsåtgärder kommer vi att övervinna dessa svåra dagar så snart som möjligt ”.

DISTRIBUTERAD TILL MARKNADER

Med uppgift att de distribuerar varningsklistermärken till de marknader som medborgarna använder intensivt, sa chefen för polisavdelningen, Mustafa Koç, att de ringde hemma med de affischer de förberedde.

Koç, som undersökte med polisteamen på de marknader där ansökan gjordes, gav följande information:

”Vid ingången till marknaderna hänger vi upp" gå hem när du är färdig med att handla "varningsaffischer. En annan cirkulär från vårt inrikesministerium överfördes till vår kommun. För att följa cirkulären som bestämmer antalet kunder som kan lokaliseras enligt marknadens kvadratmeter har vi lagt ut varningar som anger hur många kunder som kan komma in på marknadens ingång. Vi sticker också klistermärkena "håll ditt avstånd" på golvet för att förhindra ansamling framför fodralet. Vi vill utvidga dessa studier i hela Ankara. ”

Tuncer Ömür uttryckte att han såg klistermärkena när han shoppade och sa: ”Det måste finnas ett avstånd för hälsan. En mycket logisk applikation. Jag är mycket nöjd med praxisen att bibehålla avståndet mellan kunderna när jag handlar med kassan. Jag vill tacka vår president och alla som har bidragit. ”

KLISTER FÖR ELEVATORER

Klistermärken, som började placeras i Metropolitan kommuns servicebyggnader, appliceras också inuti hissarna.

Med prioritering av anställdas hälsa med klistermärken med varning om att skydda sociala avstånd varnar Metropolitan Municipality 4 personer för att ta hissarna mot risken för epidemi. Başak Yılmaz från Metropolitan-personalen sa: ”Jag är nöjd med de åtgärder som vidtagits för att skydda personalhälsan. Jag vill tacka alla som bidrog, särskilt vår borgmästare Mansur Yavaş. ”Esra Okkalı sade:” Jag är verkligen nöjd med den sociala distanspraxis som initierats i kommunen ”. Osman Özcan sade att han tycker att klistermärken som innehåller den sociala avståndsvarningen för hälsa är effektiva och sa: "Jag tycker att praxis för att låta oss skydda det sociala avståndet som initieras av vår kommun på grund av epideminsjukdomen".

Platsklistermärken kommer att tillämpas på tunnelbanestationen och ANKARAY-stationerna, där medborgarna reser dagligen, på kort tid.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar