Hur förväntas Coronavirus Outbreak fortsätta?

Hur förväntas koronavirusepidemin fortsätta?
Hur förväntas koronavirusepidemin fortsätta?

Majoriteten av dödsfallen är personer över 65 år eller personer med låg immunitet. ”Människor med kronisk lunga, diabetes, andra organproblem, kemoterapi eller annan kroppsresistens och andra läkemedelsanvändare löper högre risk. Dessa människor bör vara så försiktiga som möjligt. ”


Även om dödligheten är låg, bör vi inte lita på denna kurs. ”Ett virus som kan ändras från person till person när som helst, kan öka när som helst och hotar människans genetiska struktur, så det är obekvämt. Epidemin kan växa och dödligheten kan öka. ”

Man bör vara försiktig när man kontaktar nykomlingar från Kina, men vi måste veta att inte alla kineser är smittade, särskilt de som inte har varit i Kina på länge.

Finns det en behandling av sjukdomen?

Det finns inga läkemedel som har visat sig vara effektiva för koronavirus idag. Av denna anledning ges behandlingar till patienter för att minska sina klagomål och för att stödja nedsatta organfunktioner, om några. Personer som personligen har rest till eller besökt Kina under de senaste 14 dagarna i vårt land bör definitivt kontakta närmaste sjukvårdsanläggning om de har symtom som feber, hosta och andningsbesvär.

VAD är vägarna för att skydda virus?

  • Coronavirus kan överföras till patienter som har diagnosen coronavirus när vi närmar oss mer än en meter. Sjuka människor ska inte kontaktas så mycket som möjligt. För att förhindra detta bör sjuka människor inte gå ut i samhället så mycket som möjligt, men de bör bära en mask om de måste lämna.
  • För mycket handskakning och kramar bör undvikas.

PREVENTION METODER FRA EXTERNA FAKTORER

  • När vi hostar eller nysar, om vi inte har en näsduk med oss, bör vi nysa eller hosta i armen. Detta är en skyddsmetod, inte bara för coronavirus, utan även för andra förkylningar och influensa.
  • Handhygien är mycket viktigt. Vi borde definitivt tvätta händerna så snart vi kommer hem från utsidan. Med så mycket tvål och vatten som möjligt är det nödvändigt att tvätta mellan fingrarna, den övre delen av handen, handflatan och sedan torka. Det går inte bara genom vatten.
  • Vi måste ha handrensningsmedel som inte kräver vatten medan vi är ute på dagen. Det är användbart att använda desinfektionsmedel när vi avslutar vårt arbete när vi handlar på marknaden när vi reser på tunnelbanan och bussar.

ÅTGÄRDER I OFFENTLIGA OMRÅDEN

  • Det bör ventileras ofta.
  • Uppmärksamhet bör ägnas åt rengöring av ytan. Om det raderas två gånger om dagen bör detta nummer fördubblas. Detta gäller för huset.
  • Handrensare bör finnas tillgängliga på dessa platser.

SKA GÅ TILL HOSPITAL NU

  • Förutom symptomen på influensa och influensa bör ungdomar utan någon sjukdom konsultera en läkare när de har andnöd.
  • De som får cancer, njursjukdom, hjärttransplantation och de som undertrycker immunförsvaret bör omedelbart åka till sjukhuset, även med normala influensasymtom.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar