Flyg till 9 europeiska länder stoppade på grund av virus

Flyg till europeiska länder stannade på grund av virus
Flyg till europeiska länder stannade på grund av virus

Minister Turhan meddelade att flyg till Tyskland, Frankrike, Spanien, Norge, Danmark, Belgien, Österrike, Sverige och Nederländerna kommer att stoppas från 08.00:17 till XNUMX april imorgon.


Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan, hälsominister på Bilkent-campus vid hälsoministeriet. Fahrettin Koca uttalade sig efter mötet med justitieministeren Abdulhamit Gül och Coronavirus vetenskapliga kommitté.

Turhan är en tid världens agenda, som upptar en ny typ av coronavirus i Turkiet för att dra uppmärksamhet behöver för att vidta vissa åtgärder ", hälsoministeriet processen från första dagen han kom till detta utbrott agenda följs strikt. Med de åtgärder som vidtagits av vårt hälsoministerium och hälsovetenskapsrådet erhålls möjligheten att skydda vårt land från denna epidym å ena sidan, och å andra sidan hanteras processen genom att vidta åtgärder exakt i tid. " använda uttryck.

Turhan sade att de har vidtagit åtgärder för att skydda mot denna fara som transport- och infrastrukturministeriet:

”Inom lufttransporten förbjöd vi flyg från Kina den 3 februari, med Iran från 23 februari, och med Irak, Italien och Sydkorea den 29 februari. Det finns fortfarande inga flyg från dessa länder till vårt land. Flygplan får bara ta sina egna medborgare. Nu stoppas flyg till Tyskland, Frankrike, Spanien, Norge, Danmark, Belgien, Österrike, Sverige och Nederländerna från 08.00:17 till XNUMX april imorgon. Detta datum kan tas framåt eller bakåt genom beslut av hälsoministeriet. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar