Förslag på att avlasta svarta gränsportar från UTİKAD

Förslag på att befria svarta nervdörrar från uticad
Förslag på att befria svarta nervdörrar från uticad

UTIKAD, International Transport and Logistics Service Providers Association, skickade den information som han förberedde om "Åtgärder som ska vidtas i europeisk riktningsvägstransport inom området för Coronavirus / COVID-19" till Fuat Oktay, skriftligen.


Efter den snabba spridningen av sjukdomen i Kina börjar Covidien-19 är världens främsta handelspartner Turkiet i europeiska länder har stränga åtgärder vidtagits. Efter åtgärderna som också påverkar den globala logistikbranschen förlängdes dörrövergångarna på fordon som transporterar last, långa väntor och travar inträffade vid Kapıkule gränsport, som är vårt lands viktigaste väggränsförbindelse med europeiska länder.
Medborgarna i de länder som behöver epidemin är utbredd inom ramen för åtgärder som Turkiet tar utländska förare, men efter 14 dagars väntetid som kommer att tillåtas att passera in Turkiet, liksom de turkiska förare från Europa 14-dagars uppföljningen blir bundna till hemmet och samtidigt som det är oförmögen att arbeta, vissa EU-länder På grund av visumproblemet som uppstår genom att stoppa visumförfarandena eller genomföra för få transaktioner har driften av den turkiska TIR-flottan och transport av nödbelastningar nästan upphört.

Vid detta tillfälle överförde UTİKAD de försiktighetsåtgärder som kan vidtas vid andra gränsövergångar till Europa och följande förslag till vice presidenten för Republiken Turkiet, Herr Fuat Oktay.

ÅTGÄRDER FÖR ATT ÅTGÄRDA FORTSÄTTNING AV VÄGSTRANSPORT PÅ GRÄNSDÖRAR

  • 1- anskaffas från fordonet med gränser Turkiet och turkiska utrikes föraren att 14 dagar i karantän i stället för Covidien-19 Styrelsens arbete i kampen mot epidemin fortsätter utan avbrott, Science också fastställas Agility av snabba diagnostiska test som bekräftar en tillräcklig mängd av testcentret, vilket gör testet varje förare, och fortsätta resorna till förarna, vars resultat är negativa;
  • 2- för exportleveranser från Turkiet för fordon som går mot Europa även etablerade samarbeten med de bulgariska myndigheterna kommer gränsen Kapitan Andreevo att köra på den snabba testresultatet Gate är negativt utrikes- och turkiska meddela föraren av de bulgariska myndigheterna och samordnad information om EU genom att göra fordons utgång efter flödena att låta dem flytta till sitt land;
  • 3- Tillämpning av metoden som ska tillämpas vid Kapıkule gränsport vid andra grindgrindar på motorvägen genom testcenter som ska upprättas;
  • - Att göra ett akutförsök vid EU för att automatiskt förlänga Schengenvisum för turkiska förare till ett visst datum;
  • 5 - Brådskande åtgärder inför EU för att avbryta det kvot- och transitcertifikatsystem som tillämpas av EU-länderna på turkiska transportfordon.

Olika åtgärder vidtas också i europeiska länder för koronavirusutbrott, men olika metoder, undantag och bekvämligheter tillhandahålls under förutsättning att nödvändiga hälsoåtgärder vidtas för godstransporter för att fortsätta logistikflödena. EU: s institutioner gör maximal ansträngning för att inte stoppa transportbranschen och slappna av tidsbegränsningar och liknande praxis relaterade till fordonsförare.

Syftet med förslagen är att lasten passerar gränserna på mindre än 15 minuter, håller vägarna öppna för godstransporter, avlägsnar nationella restriktioner för transporter och minskar de administrativa förfarandena som tillämpas för alla som arbetar inom transportsektorn.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar