Du kan inte ändra namnet på State Garden Bridge

Du kan inte ändra namnet på State Garden Bridge
Du kan inte ändra namnet på State Garden Bridge

Under det första sammanträdet denna månad, diskuterades State Garden Bridge-diskussionen i Adana Metropolitan kommunråd. MHP-rådsledarna sa: "Du kan inte ändra namnet på State Garden Bridge"


SabahEnligt rapporten från Murat Karaman; ”Orden från Adana Metropolitan Municipality CHP: s Zeydan Karalar som kommer att ändra namnet på State Garden Bridge på CHP: s provinsiella kongress för två veckor sedan orsakade en diskussion vid parlamentsmötet i mars. Cemal Demirdağ, rådgivare för MHP, reagerade på dessa ord från Karalar. På CHP: s president Karalars provinskongress för två veckor sedan riktade han Hüseyin Sözlü, före detta presidenten för MHP, och sade: ”De kunde inte slutföra något av sina projekt. De startade Bahçeli-bron men kunde inte avsluta den. De tillbringade 210 miljoner liror på bron med 195 miljoner liror, men ingen av tre. Vi behöver 3 miljoner lira för att bli klar. Gud kommer att ge honom en möjlighet att byta namn. ” Demirdağ, som tog ordet ur dagordningen vid det första sammanträdet att president Karalar inte deltog och berörde ändringen av namnet på bron, sade: ”President Zeydan Karalar sa att de skulle avsluta Bahçeli-bron och ändra deras namn. Ingen ska vara ledsen för detta, deras makt räcker inte. När den bron var över var hans namn Dr. Staten kommer att vara Bahçeli och vi vill att alla ska veta detta. 600 år har gått sedan valet, gör hans redovisning. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar