Arrangemang av plattformar vid Arifiye Station Anbudsresultat

Arrangemang av plattformar vid Arifiye Station Anbudsresultat
Arrangemang av plattformar vid Arifiye Station Anbudsresultat

Arrangemang av plattformar vid Arifiye Station Anbudsresultat


Det turkiska statliga järnvägsföretaget TCDD 1 Regional Directorate for Buying Inventory Control Service (TCDD) lämnade 2019 anbud till anbudet för arrangemang av plattformar i Arifiye järnvägsstation, som har en ungefärlig kostnad för 730788/2.459.713,88 KIK, och anbudsbudet var 8 1.827.481,96 3 TL. RASİM İNANÇ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLIYAT MİMARLIK MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI. XNUMX företag som deltar i anbudet lämnats in under gränsvärdet.

I anbudet ingår arbeten med att anordna plattformarna i Arifiye-stationområdet inom TCDD: s 1: a regionala direktorat i enlighet med 116-posterna och enhetsprisplanen. Arbetets varaktighet är 180 (hundra och åttio) kalenderdagar från platsleveransen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar