24.03.2020 Coronavirus detaljerad rapport: Antal helade patienter 26

Turkiet hälsovårdsminister - Dr. Fahrettin Koca
Turkiet hälsovårdsminister - Dr. Fahrettin Koca

tabell som visar den senaste situationen för # corona fall i Turkiet, delades med allmänheten.

  • Antal fall: 1.872
  • Död: 44
  • Intensivvård: 136
  • Intuberad (andningspatient): 102
  • Läkt: 26
kalkon coronavirus patientlistan
kalkon coronavirus patientlistan

Twiti, som förklarade koronavirusbalansen daterad 24.03.2020, av hälsominister Fahrettin Koca var enligt följande:

Hur många människor? Detta frågas varje dag i 195 länder. Förluster och om inte för sent för Turkiet. Åtgärden kan förhindra ökningen. Totalt 24 3.952 tester utfördes under de sista 343 timmarna. Det finns 7 nya diagnoser. Vi förlorade sju av våra patienter. En var KOLS-patient. Sex var i avancerad ålder. Vi är lika starka som den åtgärd vi har vidtagit.

Turkiet corona balansräkning 24.03.2020/XNUMX/XNUMX

Hittills har totalt 27.969 1.872 tester genomförts, 44 XNUMX har diagnostiserats och vi har förlorat XNUMX patienter, varav de flesta är äldre och KOL-patienter.

11.03.2020 - Totalt 1 ärende
13.03.2020 - Totalt 5 ärende
14.03.2020 - Totalt 6 ärende
15.03.2020 - Totalt 18 ärende
16.03.2020 - Totalt 47 ärende
17.03.2020 - Totalt 98 fall + 1 död
18.03.2020 - Totalt 191 fall + 2 död
19.03.2020 - Totalt 359 fall + 4 död
20.03.2020 - Totalt 670 fall + 9 död
21.03.2020 - Totalt 947 fall + 21 död
22.03.2020 - Totalt 1256 fall + 30 död
23.03.2020 - Totalt 1529 fall + 37 död
24.03.2020 - Totalt 1872 fall + 44 död

Minister för hälsa Fahrettin Koca och minister för nationell utbildning Ziya Selçuk avgav uttalanden till pressmedlemmarna efter Coronavirus vetenskapliga kommittémöte. Minister Koca gav information om skärmen där antalet ärenden kommer att tillkännages.

Koca betonade att ingen hälsoinstitution eller någon läkare kan förhindra överföring av viruset, sade Koca: ”Du kan förhindra detta. Du kan förhindra det genom att dra dig tillbaka till ditt hem. Du kan förhindra det genom att bära en mask om det behövs. Du kan undvika det genom att undvika kontakt. Vår stat är stark i denna kamp. Vi är de som kommer att få resultat med denna kraft. ”

”Antalet medelåldersfall är inte lågt”

Koca adresserade de som är äldre och sa: ”Antalet medelåldersfall är inte lågt. Viruset skiljer inte mellan unga, gamla och medelålders. Om du har en sjukdom som du inte är medveten om kommer viruset att avslöja det och behandlingen blir svårare än du någonsin förväntat dig. "

“Se inte ansökan som en semester”

Påminde om att utbildningen av barn fortsätter, sa minister Fahrettin Koca:

”Utbildningen ges via internet och tv en stund. Betrakta inte ansökan som en semester, förhindra att dina barn förstår ämnet så här. De bör inte lämnas kvar från sina klasser och vänner. ”

Information kommer att uppdateras digitalt och delas med allmänheten varje dag.

Minister Koca delade följande information om ansökan som skulle göras för att allmänheten ska få enklare och tydligare information under följande period:

"Under nästa period kommer vi regelbundet att uppdatera det totala antalet patienter, antalet tester, antalet fall vi har tappat, antalet patienter på intensivvård, antalet patienter som är anslutna till intubationen, andningsorganen och antalet läkande patienter, och vi kommer att delas dagligen med allmänheten."

Läkemedel från Kina

Med hänvisning till antalet läkemedel som tagits från Kina och deras användning i patienter, sa minister Koca, ”136 patienter startades. Behandlingsdosen är säker. Vi vet att en dos och en genomsnittlig ruta med en rekommendation från Vetenskapliga kommittén används för en patient och minst 5 dagars användning. Vi kommer att kunna tala tydligare under nästa vecka om det är till nytta eller inte. ”

“83 miljoner behöver inte ta testet”

Koca gjorde också förklaringar om vem som skulle göra testerna och sa: ”83 miljoner människor behöver inte göra ett test, det finns ingen sådan tillämpning i världen. För när du har testet kan det vara negativt, men det kan vara positivt efter 3 dagar och 5 dagar. Du kan smitta många människor vid den tiden. Alla borde fungera som en bärare av viruset, sade han.

Höjdpunkter från uttalanden från minister Selçuk är följande:

Minister Ziya Selçuk uttalade att de med Vetenskapliga kommitténs förslag beslutade att skolorna skulle vara på semester fram till 30 april och att distansutbildning skulle fortsätta inom ramen för åtgärderna för coronavirus.

Selçuk noterade att processen var ett problem som stött på för första gången i världshistorien, men betonade att de betraktar denna fråga som ett ministerium pedagogiskt och att prioriteringen är barnens hälsa.

”Vi är redo för alla slags scenarier när det gäller kompensation av utbildningsbehov och tentor”

Selçuk sade att de kommer att fortsätta sin utbildning med mycket högre kvalitet och fullständiga program från och med nästa vecka.

”Jag vill att alla våra medborgare och föräldrar ska vara goda jubel. Vi är redo för alla typer av scenarier när det gäller att slutföra och kompensera dina barns utbildningsbehov och tentor. Ingen ska oroa sig för att vi kommer att göra det som är nödvändigt.

Minister Selçuk uttalade att han då och då skulle informera allmänheten och dela några frågor angående annan lagstiftning, behov och tentamen i samband med ministeriet för utbildning.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar