Minister Varank: Vi är i framtiden för fordonssektorn

vi är i framtiden för bilindustrin för ministern
vi är i framtiden för bilindustrin för ministern

Industri och teknik minister Mustafa Varank, siffror på tillväxten av internationella organisationer uppgav att Turkiets 2019 reviderats upp flera gånger kött, "Jag tror att detta kommer att fortsätta under 2020 revideringar. I år med investeringar för tillväxt i Turkiet kommer att vara friska. ", Säger han.


Världsbanken, de turkiska Industrialists och Affärsmän Association (TUSIAD), International Investors Association (YASED) och Turkiet Exportörer möte som hölls i Istanbul i samarbete med "Handel och Global Value Chain konferensen" började. När han talade vid evenemangets öppning noterade Varank att den mest framstående faktorn som formar den globala ekonomin under de senaste 30 åren är de globala värdekedjorna och konstaterade att produktionsnätverk som bildats av internationell handel och investeringar har gjort länder, företag och anställda mer anslutna.

GLOBAL UTVECKLINGSRAPPORT

Minister Varank påpekade att internationellt samarbete behövs mer än någonsin och sade: "I detta avseende är den globala utvecklingsrapporten, där Världsbanken granskar värdekedjorna i detalj och föreslår politiska förslag, en stark referens för oss."

2023 INDUSTRY OCH TECHNOLOGY STRATEGY

Varank, 2023 industri och teknik uppgav strategi mervärde produktion, och de satt som gör det möjligt strategier för att göra genombrott i kritisk teknik Turkiet att ta bort en högsta ligan, sade de ville sätta världens en av de mest avancerade ekonomier. "Varje steg vi tar och tar kommer att föra vårt land till områden med högt mervärde i globala värdekedjor," sade Varank.

EXEMPEL Land Turkey

Varank sade i den relevanta rapporten från Världsbanken att ett antal politiska förslag fördes till länder för att integrera värdekedjorna mer sofistikerade, och att ministeriet har arbetat intensivt i nästan alla dessa förslag i 1,5 år. Varank för Turkiet, kommer att vara en förebild för många länder i detta avseende att de kvalifikationer anges.

AFFÄRSMILJÖ

Varank sade att de har nått den 2: e platsen i World Bank Ease of Doing Business Index med 27 språng under de senaste 33 åren tack vare de strukturella reformer som de har genomfört, sade Varank: ”Vi arbetar för att visa en liknande prestation i år. Vi kommer att göra många arrangemang som gör affärsmiljön mer investerare vänlig, underlättar handel och uppmuntrar investeringar. ”

PILOTPROJEKT MED VÄRLDBANKEN

Minister Varank noterade att de kommer att göra ett pilotprojekt med Världsbanken inom fordonsindustrin och sa: "Detta projekt kommer att spela en ledande roll i vår lokala leverantörsutvecklingspolicy. Med projektet kommer vi att samla multinationella företag som verkar i vårt land inom sektorn och lokala leverantörer och fokusera på att förbättra vår kapacitet inom områden som effektivitet, ledningsförmåga, produktionsprocess och kvalitet. Vårt ministerium syftar också till att utveckla applikationer av liknande skala i olika sektorer genom att få en metod med detta program. ”

PRODUKTION MED AVANCERAD TEKNIK

Turkiet, EU om att Varank största leverantör inom fordonsområdet, avancerad teknik produktion med ett lämpliga strukturer till internationella standarder, sade han. Varank "Turkiets bil av projektet, vi föra vår överlägsenhet i nya och spännande områden. Vi tänker gå utöver att producera en bil här, tror vi. ”

VI skapar vårt varumärke

Varank, förklarar tekniska förändringar inom bilindustrin, "Turkiets Otomobili'yl bygger vårt varumärke för att konkurrera på den globala marknaden, säger vi i framtiden i branschen har vi dem också. Detta projekt kommer också att leda billeverantörsindustrin att uppdatera sig mot ny teknik. ”

SPELARE AV GLOBAL KONKURRENS

Varank noterade att de behöver allas idéer, kunskap och ursprungliga perspektiv, och att de kommer att fortsätta arbeta i nära samarbete med alla intressenter i den offentliga och privata sektorn, och att de kommer att vara en av de starkaste aktörerna i den globala konkurrensen med de produkter och teknik de utvecklar.

POSITIV TREND

Förklarar att de ekonomiska förtroendeindikatorerna fortsätter att öka, sade Varank att en återupplivning i industriproduktionen har observerats, och att den positiva trenden kommer att vara permanent och kommer att fokusera på högtillverkad produktion och sysselsättningsökningar.

TILLVÄXT för tillväxt

Ministrarna Varank, 2019 i internationella organisationer som Världsbanken, sade att deras tillväxtprognoserna för Turkiet reviderar uppåt flera gånger, "Jag tror att detta kommer att fortsätta under 2020 och jag tror att denna revidering. I år med investeringar för tillväxt i Turkiet kommer att vara friska. ", Säger han.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar