Bostanlı Transportkortansökningscenter öppnas

bostanli pir transportkort ansökningscenter öppnas
bostanli pir transportkort ansökningscenter öppnas

Izmir Metropolitan Municipality öppnade ett kortapplikationscenter vid Bostanlı Pier. I det första steget kommer centrumet, där endast funktionshindrade och 65 ålderskort kan tas, fungera för andra korttyper i tid.


Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat öppnade den tredje av kortansökningscentra i huvudbyggnaden, Konak, vid Bostanlı Pier. Den andra av kortansökningscentra inom kundserviceavdelningen och företagskommunikationsavdelningen togs i drift i Seferihisar med idrifttagande av İZTAŞIT.

I det första steget görs bara gratiskorttransaktioner på Bostanlı Wharf Transfer Station Card Transfer Center, som öppnas för att betjäna distrikten i norra staden. Turkiet medborgare 65 år och äldre personer, kommer mer än 40 procent uppger att funktionshinder resa med ett följe av tio medborgare och kunna ta emot de fria Izmirim kort Bostanlı Card Application Center. Centrets tjänster kommer att ökas med tiden.

Krav för ansökan

För att få ett funktionshindrat kort måste en ansökan göras med den ursprungliga kopian av identitetskortet, det biometriska fotot som tagits under de senaste sex månaderna, originalet eller det ursprungliga exemplar av rapporten för funktionshindrade hälsa. För det 65-åriga kortet (İzmirim-kort) krävs det ursprungliga identitetskortet och det biometriska fotot som tagits under de senaste sex månaderna.

Bostanlı Card Application Center fungerar mellan 08.00-12.00 och 13.00-17.30 på vardagar.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar