Trafikreglering på grund av Çark Creek Bridge-drift

trafikreglering på grund av att cark Creek kör
trafikreglering på grund av att cark Creek kör

På grund av broarbetet på Çark Creek kommer Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Summer Canal Channel) att vara stängd för trafik i båda riktningarna på måndag 2 mars. Trafik kommer att ges i riktning mot Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Den 360 meter långa delen av Adnan Menderes Avenue (Summer Canal Channel), som byggs av Sakarya Metropolitan Municipality på impeller creek och kommer att ansluta Sebahattin Zaim Boulevard, Serdivan Adnan Menderes Avenue och Hasir Street, kommer att vara stängd för trafik i båda riktningarna på måndag 2 mars. Trafik kommer att ges till Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi-riktningen.

Medborgarnas uppmärksamhet

I uttalandet: ”Efter påbyggnad av pålarna kommer vägen delvis att öppnas för trafik och fordonstrafik kommer att tillhandahållas som avgång och ankomst. För att våra medborgare ska kunna slutföra sitt liv och egendomens säkerhet och arbeta snabbt, utan dröjsmål, uppmanas våra förare att följa trafikskyltarna och markera och använda alternativa vägar. Dessutom bör parkering undvikas på Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, där trafiken kommer att ledas, för att förhindra trafikflöde. Vi tackar alla våra medborgare för deras känslighet ”.

trafikreglering på grund av att cark Creek kör
trafikreglering på grund av att cark Creek kör

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar