Martyr Birol Yıldırım Boulevard öppnade för service med New Melet Bridge

sehit birol yildirim boulevard med ny melet bridge öppnad
sehit birol yildirim boulevard med ny melet bridge öppnad

Martyr Birol Yıldırım Boulevard, som byggdes av Ordu Metropolitan Municipality för första gången i Ordu, som ett alternativ till ringvägen och New Melet Bridge, som kan användas som ett alternativ till Svartahavets kustväg, togs i bruk med en ceremoni.


Från och med den nya busstationsplatsen, rutten 5 km, som ligger på industriområdet Karapınar Mahallesi och täckt med varm asfalt från Yeni Melet-bron till korsningen Kayabaşı, har blivit en alternativ väg till motorvägen och trafikdensiteten i regionen.

“VI FÖR ATT VARA EN MERKSTAD”

Ordu säger att Ordu tar fasta steg mot att bli en varumärkesstad, Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ”Idag tar vi två vackra verk till vår Ordu. En av dem är New Melet Bridge, 236 meter lång. Denna bro kommer att vara ett nytt fartyg till Ordu, det kommer att slappna av vår trafik. Vi bidrog till att föra kalendern framåt genom att agera på denna bro, som planeras föras till vår stad på ett annat datum. Jag vill tacka motorvägarna som förde denna tjänst till vår stad under en period av två månader. Detta visar styrkan i vårt tillstånd. Sedan öppnade vi en fin boulevard. Som medborgare i Kadirşinas gav vi namnet på vår martyr Birol Yıldırım, som offrade sitt blod och sitt liv för detta land, till denna boulevard. Måste 2 km-vägen vara till nytta för våra medborgare. Den ungefärliga kostnaden för de två investeringarna är 5 miljoner TL. Vi fortsätter att ta djärva och beslutsamma steg. Vi vill lägga till många vackra verk till vår stad. Vi är på väg att bli en varumärkesstad. I detta avseende var ett av de viktigaste arbetena att lösa trafikproblemet. Med detta steg blir vår trafik mer bekväm. Vi tänker på en annan bro där Melet möter havet. Vi planerar också detta. Ordu kommer att vara en stad som också är känd av sina broar. Melet blir ett vackert livscentrum. När vi inser dessa kommer vår armé att bli mycket vackrare inom turism och industri. ”

“Jag GRATULERAR VÅRT KOMMUNET FÖR METROPOLITANSK KOMMUN”

Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality Guvernören i Ordu Seddar Yavuz, som inledde sitt tal genom att tacka Mehmet Hilmi Güler, sa: ”Jag vill tacka vår borgmästare för hans arbete och gratulera honom. När Cevizdere-bron kollapsade på grund av katastrofen under de senaste åren såg vi att vi inte hade något alternativt sätt. Det är viktigt att inte korsa bron. Gud förbjuda, vikten av dessa investeringar när det gäller strategisk, säkerhet och transport blir tydligare i liknande situationer. Därför är det nödvändigt att titta på investeringar från denna aspekt. Jag gratulerar vårt arbetande Highways Regional Directorate och Metropolitan Mayor och önskar att investeringarna ska vara till nytta för vår provins. ”

Efter anförandena öppnades de två investeringarna som gjordes av den provinsiella Mufti Mürsel Öztürk, officiellt till tjänst efter att protokollet sänkt öppningsbandet.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar