När öppnas Sabiha Gökçen Airport Runway?

sabiha gokcen flygplats landningsbana andra status
sabiha gokcen flygplats landningsbana andra status

Den andra banan, som började byggas i Sabiha Gökçen Airport 2015, planeras tas i bruk i slutet av 2020.


Vid Sabiha Gökçen International Airport, stadens flygplats i Istanbul, var byggandet av den andra banan, som konstruerades parallellt med den befintliga banan, 3 meter lång. Konstruktionen av de nedre tunnlarna, en av de viktigaste milstolparna i den andra banan, har slutförts. Påfyllningsarbeten för den andra banan och taxibanorna, som byggdes inom ramen för den andra etappen, fortsätter. Därefter fortsätter det med överbyggnadsarbeten och om det inte finns något bakslag kommer det andra spåret att vara fullt i drift i slutet av 500. 2020 procent av den första fasen av Sabiha Gökçen Airport Second Runway har avslutats och den andra fasen har nått 98 procent.

På Sabiha Gökçen Airport kommer den andra banan att tas i bruk i slutet av året och den befintliga banan kommer att underhållas. När underhållet av den befintliga banan har slutförts kommer två parallella banor att tas i drift samtidigt och timningens landnings- och startkapacitet ökar två gånger på Sabiha Gökçen flygplats.

Sabiha under andra banan arbetet 30 miljoner kubikmeter berg fylla hålet som orsakas av skillnaden i höjd av den befintliga banan, 2 miljoner 750 tusen kubikmeter krossad sten fyllning, 1 miljoner 650 tusen kvadratmeter svag betong, som ska hållas 1 miljoner 800 tusen kvadratmeter solid betong.

Den totala längden på den andra banan kommer att vara 3 tusen 500 meter. Också bredvid banan kommer 3 parallell taxiway, en anslutande taxiway, 10 höghastighets taxiway, 1 mitt förkläde, 1 lastförkläde och 1 motor test förkläde.

VEM VAR ANDRA RUNWAY-ANBUDET

Det andra anbudet för Sabiha Gökçens flygplats andra landningsbana, som inte kunde startas på grund av expropriationsproblem, gjordes och Makyol vann det anbud som erbjuds av nio företag. Makyol, som gjorde ett bud på 9 procent under anbudspriset, var ägaren till anbudet för 17 1.397 miljarder dollar.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar