Tåg och buss kolliderar i Pakistan 20 döda, 55 skadade

tåg- och busspelare i Pakistan skadas
tåg- och busspelare i Pakistan skadas

Tåg och buss kolliderar i Pakistan 20 döda, 55 skadade; Det meddelades att 20 personer dog och 55 personer skadades i olyckan som inträffade på grund av kollisionen med passagerartåget och buss i staden Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, vice kommissionär i Sukkur-distriktet, sade att 20 personer dödades och 55 skadades. Adeel rapporterade att det fanns många allvarligt skadade och antalet döda kunde öka.

Tairq Kolachi, Pakistans järnvägstjänsteman, sade att bussen delades i två av effekterna av kraschen. Det uppgavs att alla människor som dog i olyckan där tågledaren och hans assistent var lätt skadade var passagerare i bussen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar