Mersin Metro Prequalification Anbud Utsatt i 20 dagar

myrtle metro tio kvalificeringsanbud skjutits upp i flera dagar
myrtle metro tio kvalificeringsanbud skjutits upp i flera dagar

Tidsfristen för den preliminära kvalificeringsfasen för Mersin Mersin Metropolitan Municipality Directorate of Transportation for LRT Metro Line Construction and Electromechanical Systems mellan Mersin TCDD Station - Mezitli och upphandling av tunnelbilar. 2019/714553 / är det 27.


Som det är känt är vikten av länderna i Fjärran och Nära öst på världsmarknadens byggmarknad över 50 procent. I detta sammanhang, på grund av resor och arbetsbegränsningar på grund av CORONA / COVID-19-viruset, som förekommer i länderna i Fjärran och Nära öst, särskilt i Kina, och som är effektiv över hela världen, är tidsfristen för kvalificering 20 dagar för att skapa en konkurrenskraftig miljö. Det beslutades att skjuta upp för en tid.

Mersin Metro för anbud och byggköp KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar