Denizli Ski Center ökade intresset för skidåkning

maritimt skidcenter ökade intresset för skidsporter
maritimt skidcenter ökade intresset för skidsporter

Denizli Ski Center, som grundades av Denizli Metropolitan Municipality för att säga stadens vinterturism, ökade intresset för skidåkning. Denizli Metropolitan Municipality, som inrättade ett skidlag med 25 licensierade idrottare denna säsong, gav gratis skidkurser till 2020 personer 400.


Denizli Ski Center, ett av de viktigaste projekten som genomförs av Denizli Metropolitan Municipality, bryter rekord med antalet besökare å ena sidan och ökar intresset för skidåkning varje dag. Denizli är en av de mest föredragna mötesplatser för vintersport Snötyp Ski Center, fyra i Turkiets allt främja sporten i skidåkning är tunga från amatör och professionella idrottsmän genom en skida. Efter att ha ökat intresset för skidåkning i staden började Denizli Metropolitan Municipality erbjuda gratis skidkurser från och med 4. Under den nya säsongen har 2016 personer fått skidkurser sedan den 07 januari 2020. Medan kurserna gavs 400 dagar i veckan, kunde studenter delta i kurser i 3 dagar under semestern.

Ski Team grundades 2019

Denizli Metropolitan Belediyespor Ski Team bildades förra året med 25 licensierade idrottare som deltog i Denizli Metropolitan kommuns gratisbanor. Büyükşehir Belediyespor Ski Team, som fick erfarenhet av varje dag som går, tävlade med sina 7 licensierade idrottare i Alpine Discipline Qualifying Races i Kayseri 6-7 januari 2020.

Denizli vinner mästare i vintersport

Borgmästare i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan sa att Metropolitan Municipality tillhandahöll gratiskurser i många idrottsgrenar för alla från 7 till 70 för att göra idrott. President Osman Zolan säger att intresset för vintersport i staden har ökat dag för dag med Denizli Ski Center och de har tillhandahållit gratis skidbanor i detta sammanhang sedan 2016. välkomnar skidåkare. Vårt centrum, som är vinterturismens favorit, har också möjliggjort utvecklingen av skidåkning i vår stad. Förhoppningsvis kommer vår Deniz att vinna mästare i vintersport. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar