Transportmöte hölls i Finike och Kumluca

möte om transport i finike och sand
möte om transport i finike och sand

Inom ramen för revisionsarbetena för Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan träffades den med cheferna och medlemmarna i minibuss kooperativa som arbetade i Kumluca och Finike.


Under mötet diskuterades ämnet för utbyte, förnyelse och gemensam rotation av fordonen. Transportägare uttryckte sin nöje att fatta beslut med ett gemensamt sinne.

Inom ramen för revisionsarbetena av Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan fortsätter det att förhandla med kollektivtrafikföretag i distrikten. I detta sammanhang deltog Finturs kooperativ, Özkumluca kooperativa och Hasturs kooperativa presidenter och medlemmar på mötet i Finike Service Unit.

PROBLEM OCH FÖRSÖKNINGAR LYST

Vid mötet diskuterades stegen som skulle vidtas för kollektivtrafik i Finike och Kumluca och ministrarnas krav lyssnades. I Kumluca Mavikent-Beykonak diskuterades gemensamma åtgärder inom ramen för gemensam rotation, stadsdelar i Kumluca Olympos-Yazır, kollektivtrafik mellan Finike Hasyurt och Kumluca och utbyte och förnyelse av kollektivtrafikfordon.

GEMENSAMT TILLFÄLLNING

Transportbutikerna Finike och Kumluca, som deltog i mötet, uttryckte sin tillfredsställelse med beslutet från det gemensamma sinnet om transportens framtid och stödde de beslut som fattades. Antalya Metropolitan Municipality kommer att hålla sitt nästa möte med transportbutikerna i Kumluca Service Unit under de kommande dagarna.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar