Konya Metro, Konyaray, Ring Road and Logistics Center 2020 Investment Program

konya metro i konyaray miljö- och logistikcentrums investeringsprogram
konya metro i konyaray miljö- och logistikcentrums investeringsprogram

Borgmästare i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay tackade president Recep Tayyip Erdoğan för de medel som avsatts för alla investeringar, särskilt Konya Metro, Konyaray, Ring Road, Logistics Center i investeringsprogrammet 2020.


I det investeringsprogram 2020 som publicerades i officiella tidning tillkännagavs resursen som ska avsättas för investeringar i Konya.

Tacka president Recep Tayyip Erdoğan för Konyas vägnar för investeringsprogrammet 2020, sade Konya Metropolitan Municipality borgmästare Uğur İbrahim Altay att president Erdoğan alltid var med Konya och förde många ofattbara investeringar till staden.

Borgmästare Altay sade: ”En viktig resurs har avsatts för vår Konya i programmet 2020-investeringar från den centrala budgeten med skrivelse från vår president. I detta; Konya Metro, den största investeringen i Konyas historia, 21,1 kilometer byggnad av första etappen, fordon och elektromekanisk infrastruktur, 17,40 kilometer Konyaray (Suburban) projekt och fordon, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana High Speed ​​Train Project, Logistics Center, Konya Ministerial Road, Eğiste Bridge, delade vägar och olika ministerier har viktiga investeringar. Vår Konya kommer att växa starkare under 2020 med dessa investeringar, och jag hoppas att denna period blir en av världens varumärkesstäder. På grund av alla hittills gjorda investeringar och de resurser som tilldelades vår stad i investeringsprogrammet 2020, särskilt vår president Recep Tayyip Erdoğan; Jag vill tacka våra vice ordförande, ministrar, suppleanter och vår organisation för Konyas vägnar. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar